Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 03 жовтня 2024, 11:44
36
0

Італієць Алессандро Пік'єррі тріумфально переміг на WSOP Europe 2024

Італійський покерист обійшов 37 суперників у елітному змаганні

| Оновлено 03 жовтня 2024, 11:44
36
0
Італієць Алессандро Пік'єррі тріумфально переміг на WSOP Europe 2024
Cardplayer

Алессандро Пік'єррі став новим чемпіоном World Series of Poker, здобувши перемогу в престижному турнірі WSOP Europe €25,000 buy-in no-limit hold'em GGMillion€. Італійський покерист обійшов 37 суперників у цьому елітному змаганні, яке проходило в Kings Resort Rozvadov у Чехії, та заробив вражаючий приз у розмірі $372,849, а також свій другий браслет WSOP.

Ця перемога зробила Пік'єррі другим італійським гравцем, який володіє кількома браслетами WSOP, долучивши його до чотириразового чемпіона Макса Пескаторі. Тріумф значно збільшив загальні турнірні заробітки Пік'єррі, які тепер наближаються до $1.6 мільйона. Варто відзначити, що його попередній рекордний виграш становив $165,769, отриманий разом із першим браслетом у 2021 році.

Турнір, що тривав два дні, залучив 38 учасників, трохи не досягнувши гарантованого призового фонду в €1,000,000. Однак шестеро фіналістів поділили понад $1.1 мільйона призових.

Фінальний стіл був насичений драматичними моментами. Відомий онлайн-про Віктор "Isildur1" Блом зайняв восьме місце, ставши жертвою класичного покерного "кулера", коли його дами зіткнулися з тузами Пік'єррі. Подібна доля спіткала й інших учасників: кишенькові тузи неодноразово ставали причиною вибування гравців на фінальному столі.

Heads-up протистояння розгорнулося між Пік'єррі та досвідченим американським професіоналом Алексом Фоксеном. Незважаючи на початкову перевагу Фоксена, Пік'єррі зміг переломити хід гри на свою користь. У вирішальній роздачі пара дам Пік'єррі виявилася сильнішою за комбінацію "дама-десятка" Фоксена, принісши італійцеві перемогу в турнірі.

Алекс Фоксен, який посів друге місце, отримав втішний приз у $248,529, збільшивши свої загальні кар'єрні виграші до вражаючої суми в $33.5 мільйона.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.