Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 01 жовтня 2024, 15:46
77
0

Гравець malbsMd отримав перший EVP, а ZywOo продовжує боротьбу за топ-1

G2 здолали NAVI, а снайпер Vitality показав топову форму впродовж турніру

| Оновлено 01 жовтня 2024, 15:46
77
0
Гравець malbsMd отримав перший EVP, а ZywOo продовжує боротьбу за топ-1
HLTV. Маріо «malbsMd» Самайоа. Нікола «NiKo» Ковач

Гравець G2 Маріо «malbsMd» Самайоа отримав свій перший EVP на BLAST Fall Final 2024, допомігши команді вперше за 10 спроб здолати NAVI у гранд фіналі. Матьє «ZywOo» Ербо з Vitality продемонстрував елітний рівень, отримавши свій четвертий EVP року. Це підкріплює його репутацію гравця, який зазвичай набирає оберти у другій половині сезону.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Нікола «NiKo» Ковач хоча й не домінував у статистиці, але на практиці відзначився потужними мультикілами у вирішальних раундах і майстерно контролював мапу, змушуючи суперників робити сейви. Його гра в півфіналі та початок фіналу були настільки сильними, що він на деякий час навіть став претендентом на MVP.

Хельвейс «broky» Сауканц, AWP-ер FaZe, також показав високий рівень, набравши 1.32 рейтингу – свій найкращий результат на турнірі. Його домінування на першій мапі проти NAVI (29-14 на Inferno) нагадало, що коли broky у формі, FaZe стають грізною силою.

Ігор «w0nderful» Жданов із NAVI показав найвищий рівень перед фіналом, набравши 1.40 рейтингу. Однак у фіналі проти G2 він не зміг підтримати цей темп, закінчивши з показником 0.87. Попри це, його впевнена гра в груповому етапі та півфіналі показала, що він був одним з головних претендентів на MVP.

Шахар «flameZ» Шушан із Vitality відзначився вражаючим виступом, набравши 1.35 рейтингу. Проте в матчі проти G2 його гра розпалася, що стало вирішальним у їхній поразці. Попри це, flameZ додав до свого активу четвертий EVP року та з високою ймовірністю потрапить до топ-20 гравців року.

Завдяки агресивній грі malbsMd та flameZ у незвичних для них ролях, Best Five цього турніру виявилися одними з найагресивніших за рік. Роль лідера взяв на себе Януш «Snax» Погоржельський.

Серед почесних згадок – Іван «iM» Міхай та Юстінас «jL» Лекавічус із NAVI, які продемонстрували потужні виступи, але не змогли отримати EVP.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.