Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 жовтня 2024, 11:03
1082
0

«В нього буде перевага». Український боксер дав прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Сергій Дерев'янченко вважає Олександра фаворитом

| Оновлено 01 жовтня 2024, 11:03
1082
0
«В нього буде перевага». Український боксер дав прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine

Український боксер Сергій Дерев'янченко поділився очікуваннями від реваншу між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі:

«Прогнозист з мене такий собі. Жартую, що мій син на цьому краще розуміється. Згадуючи те, як проходив перший поєдинок між боксерами, на мою думку, Усик нині підходить до реваншу у статусі фаворита. Знаючи Олександра та його дисципліну ще з часів збірної, то мало хто з ним зрівняється щодо відповідальності. Впевнений, що він докладе всіх сил, щоб закінчити бій впевненою перемогою і цього разу.

Хоч в Олександра і буде перевага, але багато залежить також від налаштування Ф'юрі, від того, в якій формі він підійде до цього бою, наскільки сильно він хоче взяти реванш. Друга їхня зустріч в ринзі буде явно не менш яскравою, ніж перша! За напруженням вона точно буде кращою, думаю».

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій-реванш відбудеться 21 грудня.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.