Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 23 вересня 2024, 18:08
1859
3

Вибори президента Федерації хокею України. Виник конфлікт сторін

Зубко не визнає результати

| Оновлено 23 вересня 2024, 18:08
1859
3
Вибори президента Федерації хокею України. Виник конфлікт сторін
ФХУ

Повідомляється, що у Кременчуці відбулося засідання Генерального конгресу Федерації хокею України, на якому, серед іншого, обрали нового президента ФХУ.

Ним став Сергій Мазур, колишній президент клубу Кременчук. Його підтримали 45 з 46 делегатів.

Чинний президент, Георгій Зубко, з таким рішенням не погоджується. Зазначимо, що відкритий конфлікт між Зубком та іншими представниками ФХУ тягнеться з літа.

Зубко не визнає результатів конгресу і має намір їх оскаржити.

Федерація хокею України повідомила, що Конгрес провели з порушенням статуту та законів України. ФХУ заявила, що Національна поліція відкрила кримінальне провадження щодо проведення незаконних, з погляду федерації, виборів.

ФХУ наголосила, що Конгрес має відбутися у грудні.

«Так званий конгрес, який відбувся у Кременчуці, пройшов всупереч статуту Федерації хокею та українському законодавству. Ми жодним чином не визнаємо результати цього конгресу і будемо оскаржувати дані дії у законний спосіб. У черговий раз, на жаль, пересвідчилися, що певна група людей, всупереч здоровому глузду, законодавству України, хоче єдиного: задоволення власних амбіцій та руйнації українського хокею».

«Офіс Федерації хокею і я, як її президент, продовжуємо працювати у штатному режимі», — сказав Зубко у коментарі Суспільне Спорт.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
Клоуни срані. І таке по всій країні в усіх галузях твориться , і це під час війни бл.  Всіх цих уродів на передову, і нехай там сперечаються до першого прильоту.
Roman
регіонал Брезвін зі своєю командою 13 років знищував наш хокей, після початку війни заляг на дно а тепер знову пре до кормушки, ще й президентом хоче поставити свого кореша бандюка, який ще й є/був президентом одного з хокейних клубів(таке може бути тільки в нас).