Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 вересня 2024, 16:34
13117
308

Стартували в оновленій ЛЧ з нічиєї. Шахтар та Болонья поділили очки

Судаков на старті гри не забив пенальті

| Оновлено 21 вересня 2024, 16:34
13117
308
Стартували в оновленій ЛЧ з нічиєї. Шахтар та Болонья поділили очки
УЄФА

Донецький «Шахтар» стартував в основному раунді Ліги чемпіонів. Першим суперником, якого підготував «гірникам» календар головного клубного євротурніру, стала «Болонья». «Червоно-сині», що посіли у минулій Серії А п'яте місце, цього сезону перебувають у пошуках своєї гри. Але й команда Марино Пушича поки що далека від своїх оптимальних кондицій, про що свідчать дві поразки у перших турах Української Прем'єр-ліги.

Зустріч розпочалася із шикарного шансу для донецької команди. Егіналду увірвався до штрафного майданчика «Болоньї» і його на газон уклав Пош, після чого арбітр вказав на 11-тиметрову позначку. Судаков виконав пенальті нехитро, що дозволило зробити сейв Скорупськи.

«Червоно-сині» спробували чинити тиск на штрафний майданчик гостей, але крім кількох перспективних кросів ми від них нічого небезпечного не побачили. «Гірники» хотіли загострювати гру довгими закиданнями у напрямі Егіналду, і ця тактика також не виправдовувала себе. Неприємним моментом для «Шахтаря» стали вимушені заміни футболістів. Спочатку Сікан, якого на виході ліктем зачепив Скорупськи, не зміг продовжити гру, а потім достроково завершив зустріч Конопля.

Загалом на полі точилася рівна гра, навіть обережна. При цьому було багато єдиноборств, а гостроти біля воріт – мінімум. Але не можна сказати, що вболівальникам було нудно спостерігати за подіями, які відбувалися. Команди діяли інтенсивно, намагаючись не затримувати м'яч у центрі поля. А перед перервою «Болонья» створила свій найкращий момент у першому таймі, але Різник впорався з ударом Кастро.

Господарі поля активно розпочали другу половину зустрічі. І Різник здійснив приголомшливий сейв, відбивши сильний удар Фабіана, який розстрілював ворота «Шахтаря». Був близький до успіху Пош, який з кута штрафного пробив набагато вище воріт. У «гірників» із конструктивною грою виникали проблеми, і до штрафного майданчика суперників вони практично не наближалися.

«Червоно-сині» грали першим номером, гості оборонялися та розраховували на швидкі контратаки. Але все це відбувалося знову без особливої гостроти. Останні хвилини зустрічі пройшли під акомпанемент повільних атак «Болоньї», але нічийний результат не змінився. «Шахтар» набрав одне очко у стартовій грі основного раунду Ліги чемпіонів і у другому турі проведе домашній матч з «Аталантою».

Ліга чемпіонів. Основний раунд. 1 тур

«Болонья» – «Шахтар» – 0:0

Попередження: Пош, 2, Кастро, 58 – Бондар, 12, Степаненко, 84, Марлон, 88

На 4 хвилині Судаков (Шахтар) не забив пенальті (воротар)

«Болонья»: Скорупськи – Пош, Беукема, Лукумі, Лікоянніс (Міранда, 78) – Фаббіан (Урбанськи, 78), Фройлер, Моро (Побега, 65) – Орсоліні (Айлінг Джуніор, 65), Кастро (Даллінга, 65), Ндой

«Шахтар»: Різник – Конопля (Тобіас, 40), Бондар, Матвієнко, Педро Енріке – Криськів, Судаков (Марлон, 79) – Зубков (Траоре, 79), Бондаренко (Степаненко, 79), Егіналду – Сікан (Невертон, 35)

Арбітр: Рохіт Саггі (Норвегія)

Стадіон: «Ренато даль Ара» (Болонья, Італія)

БОЛОНЬЯ - ШАХТАР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шовковський пояснив, чому Динамо розгромно програло Лаціо у Лізі Європи
Футбол | 26 вересня 2024, 01:09 36
Шовковський пояснив, чому Динамо розгромно програло Лаціо у Лізі Європи

Головний тренер киян провів прес-конференцію після матчу 1-го туру ЛЄ (0:3)

Рома – Атлетік – 1:1. Як забив Довбик у Лізі Європи. Відео голів та огляд
Футбол | 27 вересня 2024, 00:25 1
Рома – Атлетік – 1:1. Як забив Довбик у Лізі Європи. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд матчу 1-го туру Ліги Європи 2024/25

Коментарі 308
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ĴØЌÉŔ
Конечно не забили пенальти . Но в игре шахтера больше и вспомнить не чего . Очень слабая игра против одного из слабейшых соперников в лч. Дальше Аталанта ,Арсенал.. чуть дальше Бавария , борусия там будет полная "динамо Загреб ". 
Gargantua81
Судаков опять опозорился перед скаутами
Alexandr Ladizhenskiy
Що я взагалі дивився 100хвилин? Це один із найгірших матчів був для перегляду…Шахтар грав взагалі не у свій футбол, якись втомлений, безідейний. Схоже що Пушич робить щось не те 
Андрій Заліщук
є бал в таблицю від гірників, тепер бажаємо і Динамо через тиждень як мінімум не програти Лаціо
Remark
Респект Шахтарю за форму!
Ну і вітаю зі здобутим очком. Могло бути і гірше.
Олег Мандрівник
Ігра була нудна, іграли два говна
MIRRA
Єдиний удар ШД в ствір - це незабитий пєналь... Хай за очко дякують воротареві! Двічі врятував залізобетонно!
Nikos
Гра була рівна, грало два лайна. Сором і ганьба усім за такий рівень гри, Болоша ще хоч намагалась щось грати а інші просто приїхали відбути номер, третьосортні бразіли в перемішку з нездарами міліонерами це щось на рідкість огідне аж до нудоти.
Viktor Shuper
жахливий матч, періодично забувалося що це матч в ЛЧ, а не чемпіонат якогось мухосранська. Шахта в 2 таймі нуляча і це ще я дуже тактовно кажу, там без гори матів не обійтися. треба сказати що італійці були куди ближче до перемоги, на гол вони точно награли. на відміну від Шахти, яка крім нагоди з пенальті по суті більше нічого не створила
Олександр
Це фіаско для судакова .Всі побачили що це невпевнена в собі людина. На заході за таке не платять 
Boodya
Цікаво, чи знайдеться хоч один журналіст, який напише правдиву статтю про гру Судакова і його не відповідність ціннику, що його Шахтар просто переоцінив в очах всіх іт.д?
Иван Качура
Відскочили 😏 
adidas777
Якщо план був не програти проти Бoлoньї. Тоді можна в одне місце засунути надії тих, хто хоче виходу кротів у плей офф  Тому що якщо план не програти проти одного з найслабших суперників в ЛЧ, то що буде з німцями і англійцями?
PIV
Що це було!? Знайдіть шахтарю нормального тренера. Хто в ліс хто по дрова... Тренер повинен ставити ту гру під яку в нього є гравці. Шахтар не грає в футбол, я не вірю що не вміють, від них тренер потребує тікітаку, але тікітака працює коли всі знають куди бігти і куди пасувати. Стільки моментів коли можна віддати нормальний пас, наші не бачать, шукають ближнього і віддають назад (зазомбовані на короткий пас). Не можна так грати! Це не гра, грати треба з запалом, болонья грала з запалом, а наші на спокої... 
Boodya
Що можу сказати по грі.
Поле тяжке, молодці що не пропустили (Дякуючи Різнику).
Оборона - жах, скільки можна практикувати цю самовбивчу тактику "назад на голкіпера"?.
Судаков...просто пздц, не на того ставку поставили в Шахтарі, щоб продати, не на того (чувак реально не тягне те, що на нього повісили.
Далі буде важче
Tower Bridge
Катеначчо против итальянцев на их поле с 0:0 это успех.
А учитывая что это всего 4-я ничья Шахтёра в Италии при 2-х победах и 10-ти поражениях... то это тоже успех.)
 Ну и деньги уже заработали.
 Чего пожелаем и Динамо из Украины.
mastorent
спасибо что живые))
Oleha1987
Дуже слабенька гра    . Таке відчуття, що хотіли не програти  . Мало атакували. В нападі нічого не виходило, захист слабо. Центр поля програвали
Volk
Очень тяжело было смотреть такую игру.  Тактики вообще никакой нет. Всё сводится к тому, что мяч отдают воротнику и он его выносит, либо отдаёт защитнику, который делает то же самое. На подборе соперник всё забирает. Воротник единственный,  кто нормально играл сегодня.  Как смотреть следующий матч хз.
D1927K
Походу пєсєнка Океану Ельзи "відпусти" остаточно спєта для Судакова