Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
6730
6

Стала відома причина, чому Усика заарештували в Польщі. Все через товариша

Товариша українського боксера не хотіли пускати в літак

Стала відома причина, чому Усика заарештували в Польщі. Все через товариша
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Чемпіона світу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександра Усика заарештували в аеропорту польського міста Краків. Цією інформацією поділився депутат ВРУ та колишній український борець Жан Беленюк, оприлюднивши відповідне відео.

Польський промоутер Анджей Василевський повідомив, що Усик збирався летіти в Іспанію, де мав пройти тренувальний збір перед боєм з Ф'юрі. З незрозумілих причин на борт літака не хотіли пускати товариша Усика. Олександр повідомив, що без нього не полетить, у результаті обох затримали.

Українського боксера вже відпустили. Усик назвав цю ситуацію непорозумінням.

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Якщо це так ( а я  в це вірю), якого тоді хера, ці паскуди наділи на нього кайданки!???
gusev80 .
в це вірю. польські митники часом трапляються ті ще 3.14дори, навіть в нас таких чиновників зараз вже не знайдеш. ще до 20 року, були часи коли наче і в нас і в них непогано налагоджено, черга швидко проходить, так вони наче спеціально створюють додаткові перешкоди, щоб потішити свій синдром вахтера. зате коли порушник кордону це російський шахед чи ракета, там в них одразу замість кордону тільки власне очко з переляку перекривається. 
от шведи наприклад миролюбиві. вони не дуже хочуть встрягати в конфлікт, лише констатують факт, коли кацапські корита десь у фарватер не вписуються, але й коли якісь трабли на митниці чи з документами, то все вирішують спокійно, не намагаючись родзмухати.
турки можуть биканути, можуть бути суровими. але вони і заблукавшу ракету  ерефянську влупять і винищувач, якщо треба, то і разом із пілотом. і азовців додому відпустять, поклавши ердогана на домовленості (хоча там ймовірно були додаткові умови типу  "а довго ти ще воювати зібрався?").
а поляки, от вони такі...
MIRRA
...мабуть буянив/погрожував... інакше причини наручників не розумію...
TolsTIyELF
Пофіг, але ця зневага має системність.