Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Формула 1
| Оновлено 15 вересня 2024, 16:34
668
1

«Були аутсайдерами Ф-1, а тепер... ». Піастрі оцінив перемогу в Баку

Макларен став лідером у Кубку конструкторів

| Оновлено 15 вересня 2024, 16:34
668
1
«Були аутсайдерами Ф-1, а тепер... ». Піастрі оцінив перемогу в Баку
Getty Images/Global Images Ukraine

Пілот Макларена Оскар Піастрі виграв Гран-прі Формули-1 в Азербайджані, здобувши свою другу перемогу в кар'єрі. Гонщик зазначив, що під час переходу в команду у 2023 році Макларен був аутсайдером, але зумів змінити ситуацію.

«Після піт-стопу я відчув, що маю темп і пішов в атаку на Леклера за перемогу. Одна з найкращих гонок у моїй кар'єрі. Я хочу відзначити нашу команду. Коли я переходив, то Макларен був одним з аутсайдерів, але через півтора року команда вже лідирує у Кубку конструкторів».

«Неймовірний поворот, я вдячний усім працівникам, які зуміли це зробити. Тепер ще з великим нетерпінням чекаю на нові гонки», – сказав Піастрі.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Недавно собі подумав що для мене Альбон, Стролл і Норріс швидше були пілотами на "одне лице". Суто по їх прізвищах в таблиці пілотону. Не особливо їх розрізняв. Піастрі очевидно підтвердив мою думку, тільки не знав що вони були аутсайдерами минулого року, і дуже скромна думка про команду. В ПІастрі прізвище таке що не дуже сплутаєш з іншими, але досить зухвалий у нього підхід на треку, проте сам він ще візуально тінейджер. Хоча можливо такими були і гонщики 80-х років про яких знаю лише із їх результатів. І до речі він ніби заявив що сьогодні у нього була одна із найважчих гонок. А те що найкраща, це без питань. Перша перемога без уступки з боку Норіса. І це після того як офіційно він має допомагати йому тепер.