Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 вересня 2024, 16:43
176
0

Український тренер очолив жіночу волейбольну команду в Словаччині

Віталій Осипов тренуватиме команду Прешов

| Оновлено 14 вересня 2024, 16:43
176
0
Український тренер очолив жіночу волейбольну команду в Словаччині
Віталій Осипов

Український наставник Віталій Осіпов продовжить працювати у Словаччині, але тепер очолюватиме жіночий колектив Прешов.

В сезоні 2023/24 клуб Прешов став шостим у національному чемпіонаті. Раніше спеціаліст два сезони поспіль працював у чоловічому клубі Спартак Міява, який двічі став бронзовим призером словацької Екстраліги.

Віталій Осіпов розповів прес-службі клубу зі Словаччини:

«Керівництво ВК Прешов довірило мені дуже відповідальну функцію в клубі – це посада головного тренера. Хочу подякувати президенту клубу за виявлену довіру. Це новий виклик для мене в моїй волейбольній історії. Я хочу передати свій досвід та знання дівчатам для їх професійного зростання у волейболі.

Приймаючи пропозицію очолити жіночу команду Прешов, я розумію свою відповідальність за створення команди, здатної конкурувати та перемагати в Екстра-лізі. Перш за все наша команда має бути сильною морально, і тоді всі дівчата будуть довіряти та допомагати одна одній на полі.

Тепер про цілі та наміри на сезон 2024/25. Я не дуже люблю прогнозувати якийсь конкретний матч або прогнозувати турнірну таблицю наприкінці сезону. Моя філософія, яку я хочу передати команді, полягає в тому, щоб перемагати в кожному матчі, незалежно від того, хто на чужій половині поля. І якщо моя команда зіграла добре і виклала всі сили на матч, але не змогла перемогти, то завтра вона обов’язково виграє, тому що праця завжди приносить плоди.

Уболівальників нашої команди прошу підтримувати нас завжди, а не тільки в моменти радості та успіху. Це дуже важливо для команди. Сподіваюся і вірю, що з кожним матчем наших уболівальників буде все більше і ми намагатимемось порадувати всіх своєю грою».

Як гравець Осіпов виступав в амплуа зв’язуючого у командах Шахтар (Донецьк, Україна), мду (москва, росія), сигнал (обнінськ, росія), Надзбруччя (Тернопіль, Україна). Наставник добре знайомий зі Словаччиною, адже виступав там 6 років.

Тренував команди Лучеськ-Підшипник (Луцьк, Україна), Локомотив (Дніпропетровськ, Україна), Локомотив (Харків, Україна), Будівельник-Динамо-Буковина (Чернівці, Україна), шахтоспецбуд (солігорськ, білорусь), металург (жлобін, білорусь), Кримсода (Красноперекопськ, Україна), КП ВК Дніпро (Дніпро, Україна) та Ушкін-Кокшетау (Казахстан).

Очолював юніорську збірну України та національну збірну Молдови, був помічником головного тренера національної збірної України.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Увага на агентів». Експерт пояснив, чому не треба звільняти Реброва
Футбол | 14 вересня 2024, 12:41 8
«Увага на агентів». Експерт пояснив, чому не треба звільняти Реброва

В'ячеслав Заховайло вважає, що в збірній України існує внутрішній конфлікт

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Зоря – Динамо
Футбол | 14 вересня 2024, 14:22 0
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Зоря – Динамо

14 вересня о 15:30 відбудеться матч 6-го туру УПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.