Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1430
0

Найскандальніший боксер сучасності битиметься в андеркарді Канело

Одного разу він побився з Саулем просто на прес-конференції

Найскандальніший боксер сучасності битиметься в андеркарді Канело
forbes.com. Калеб Плант

У ніч на 15 вересня в андеркарді протистояння між Саулем Альваресом та Едгаром Берлангою відбудеться перший поєдинок колишнього чемпіона світу 32-річного американця Калеба Планта (22-2, 13 КО) проти 31-річного непереможеного співвітчизника Тревора Маккамбі (28-0, 21 КО). Суперник Планта викликає інтерес хіба для того, щоб поставити питання: «А хто ж це такий?»

Проте саме персона Калеба викликає багато розмов та суперечок. Їх він створює самостійно й досить успішно.

Побився з Канело на прес-конференції – вперше за багато років

Калеб Плант – популярний боксер та колишній чемпіон світу. У нього яскравий інстаграм, він має прихильників, але ніколи не був великою зіркою. Таким він міг стати в процесі поєдинку проти Сауля Альвареса.

Справа в тому, що стиль Калеба – не найзручніший для Канело. Він рухливий, його складно упіймати ударом. Проте, це якщо розглядати виключно позитивні сторони. Є й негативні. І саме через них Плант і програв Саулю.

Перед поєдинком Плант виглядав дуже упевнено. Навіть встиг побитись із Альваресом. Після короткої словесної перепалки Калеб спробував вдарити Альвареса. Той відхилився та контратакував долонею, але все одно трохи розсік опоненту обличчя.

Getty Images/Global Images Ukraine. Сауль Альварес і Калеб Плант (праворуч)

Як виявилось пізніше, бійці не зрозуміли один одного. Альварес подумав, що Плант щось говорить про його маму – тому штовхнув опонента. Тому спробував вдарити. Але Плант пізніше заявив, що ніколи не говорив би нічого про чиюсь маму – бо його маму вбили поліцейські.

У ринзі ж у Калеба не склалися справи. Чим далі заходив поєдинок – тим обережнішим він виглядав. В одному з епізодів навіть питав візаві, чи хороший він боксер. А потім був нокаутований. Ця перемога принесла Альваресу статус абсолютного чемпіона світу.

Показував, що «закопує» опонента після перемоги

Ще один не надто гучний, але цікавий скандал довкола Калеба – бій проти Ентоні Діррелла. Перед поєдинком не відбувалось нічого особливого. Бійці обіцяли перемогти одне одного, робили гучні заяви – все стандартно.
На поєдинок Плант вийшов у футболці з написом: «Ти не знаєш мене достатньо, щоб ненавидіти».

А потім нокаутував суперника. І це було красиво. Мабуть, найкращий нокаут в кар’єрі Калеба. Після чого американець показав жест, неначе закопує опонента.

А потім одягнув футболку з новим написом: «Проте тепер знаєш».

Вдарив Чарло на зважуванні

Ні, це не було зважування боксерів. Зважувалися тоді Еррол Спенс та Теренс Кроуфорд. Величезний поєдинок, куди, звичайно, з’їхались усі зірки.

Планту для конфлікту не треба багато. Вони з братами Чарло давно не товаришують, тож, як тільки хлопці перетнулись, щось мало статись.

Що точно можна відзначити у Планта – його готовність атакувати в будь-який момент. Якось він спробував вдарити Альвареса – не пройшло, бо Канело зреагував.

Цього разу він спробував вдарити Джермалла Чарло – і тут вже пройшло. Американець отримав швидкого ляпаса, а віддати борг не встиг. Між бійцями вже був натовп і, виходить, Джермалл пішов з цього конфлікту, програючи 1:0.

Поєдинок між ними, до речі, досі не організувався. Брати Чарло намагаються побороти психологічні проблеми, відновитись, прийти до тями. А ще Джермалл має усні домовленості про бій проти Канело. Тож Плант туди поки не вписується.
Проте, з іншого боку, ніхто не хоче бою Альвареса та Чарло. А от Калеб після перемоги над Маккамбі (якщо така станеться), має хороші шанси на отримання титулу чемпіона світу. А отже, і на те, щоб заманити Чарло на бій.

Тут вже гарантовано буде цікаво. І далеко не факт, що Джермалл, враховуючи все, вийде переможцем.

Встиг поконфліктувати з Раяном Гарсією. Та облити його пивом

Влаштувати конфлікт з Раяном нескладно. Варто хоч щось сказати в його бік, іноді навіть хороше.

Конфлікт Планта та Раяна розпочався у Твіттері. Вони посперечались із приводу боксу один одного. Потім, звичайно, трошки загрожували один одному побиттям.

Здавалось, що це протистояння переросте у поєдинок у ринзі, проте у хлопців була своя думка з приводу цього. Ну як у хлопців, у Калеба.

Поки Бенавідес та Гвоздик били один одного у ринзі, Гарсія йшов залом. Це помітив Плант. Він буквально заховався за спинами фанатів, схопив склянку з пивом та кинув її в Раяна.

Бійка не призвела ні до чого. Ні до побиття однієї зі сторін. Ні поки що до повноцінного поєдинку. Все ж Гарсія поза боксом на найближчий час. Проте подія суто в стилі Раяна та Калеба.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Арсенал хоче запропонувати Реалу суперобмін віцечемпіонами світу
Футбол | 13 вересня 2024, 08:28 9
Арсенал хоче запропонувати Реалу суперобмін віцечемпіонами світу

Каноніри готові віддати Вільяма Саліба заради підписання Орельєна Тчуамені

Росія втратила перше місце в медальному заліку Олімпіади-2014
Біатлон | 12 вересня 2024, 17:34 8
Росія втратила перше місце в медальному заліку Олімпіади-2014

У росіян відібрали золото чоловічої естафети в біатлоні

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.