Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
|
826
2

Україна виграла у Латвії і піднялася на 2 місце групи 1 Євро U-20

Наші волейболісти зберігають шанси на те, щоб вийти у півфінал чемпіонату Європи

Україна виграла у Латвії і піднялася на 2 місце групи 1 Євро U-20
СEV

Сьогодні у сербському місті Врнячка Баня проходять ігри шостого туру групи 1 чемпіонату Європи з волейболу серед юнаків вікової категорії до 20 років. Збірна України зустрічалася із командою Латвії.

Підопічні Володимира Романцова впевнено провели цю зустріч і перемогли суперників в усіх трьох партіях. У першій з них українці вчинили справжній розгром 25:11, а два інші сети виграли теж із запасом – 25:19 та 25:21.

Відразу три гравці збірної України набрали в матчі з латвійцями більше десяти очок – Максим Тонконог (14), Андрій Челеняк та Едуард Штерик – по 12.

Ось яким був склад нашої команди: Євген Бойко (набрав 2 очки), Руслан Черватюк (8), Денис Дегтяр (3), Едуард Штерик (12), Андрій Челеняк (12), Максим Тонконог (14), Микола Джуль (ліберо) - стартовий. На заміну виходили Іван Челеняк (0), Денис Самсонов (0), Максим Свиридов (2), Ярослав Горобець (0), Артем Рязанов (0), Олександр Бойко (2), Віталій Кравченко (ліберо).

Чемпіонат Європи з волейболу. Юнаки. U-20
Врнячка Баня (Сербія). 3 вересня
Група 1
Україна – Латвія

3:0 (25:11, 25:19, 25:21)

Після цієї перемоги збірна України із 12 очками піднялася на 2 місце. Але у головного конкурента в боротьбі за вихід до півфіналу Сербії, у якої поки що 10 очок, ще одна гра в запасі.

Завтра 4 вересня в заключний день групового етапу українці зустрінуться зі збірною Австрії. Щоб вийти до півфіналу, треба в підсумку опинитися в числі двох найкращих команд у своїй групі.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Наша-то перемога була прогнозованою, хоч трохи здивувало, наскільки легко її вдалося здобути. А ось звитяга фінів над сербами є справжньою сенсацією. Тепер для виходу у півфіналі на болгар нам потрібно всього лише завтра перемогти повних аутсайдерів австрійців. Молодці хлопці! Правда, я досі не розумію, як вони так легко програли сербам. А всі інші матчі (Францію не беру, вони занадто сильні) провели на оцінку від "добре" до "відмінно".
Stanislav Matusevych
А ось в іншій групі італійці з двома поразками не вийшли до півфіналу. Величезна сенсація! Другими після болгар там стали чехи. Веселий молодіжний ЧЄ!