Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2024, 09:55
6
0

КРАСНОПІР: «Нам краще вдавалася гра. Рух заслужено переміг»

Нападник Руху став автором третього гола у ворота Зорі

| Оновлено 31 серпня 2024, 09:55
6
0
КРАСНОПІР: «Нам краще вдавалася гра. Рух заслужено переміг»
ФК Рух. Ігор Краснопір

Нападник львівського «Руха» Ігор Краснопір, автор третього голу у ворота «Зорі» (3:0), поділився емоціями після першого в сезоні домашнього матчу.

«В епізоді із забитим м'ячем Ілля Квасниця на своїй половині поля відібрав м’яч та віддав довгу передачу вперед. Я вірив у те, що захисник може помилитись, дограв епізод до кінця і мені вдалося використати цю помилку та забити гол.

«Зоря» це організована команда із серйозним підбором гравців. Та в цьому матчі гра краще давалась «Руху», і ми заслужено перемогли. Команда зробила правильні висновки після поразки від ЛНЗ, адже в тому поєдинку після забитого голу ми надто притислись до своїх воріт, давали супернику створювати моменти. Перед грою із «Зорею» в нас була установка не втрачати концентрацію, а в перерві ми говорили про те, що треба тримати той темп, який ми задали в першому таймі. Це допомогло нам здобути позитивний результат.

У нас багато молодих футболістів у складі, зокрема на заміну в другому таймі вийшли Мухаммад Джурабаєв та Данило Слива. Хлопці молодці, дуже добре проявляють себе у тренувальному процесі, помітно, що вони стараються, тож вони не просто так працюють з першою командою та потрапили в заявку на цей матч. У «Руху» кожен гравець має шанс проявити себе. А старші гравці повинні допомогти цим юнакам адаптуватись до вимог дорослого футболу і вийти на новий для себе рівень.

Сподобалася атмосфера на трибунах, і хочеться подякувати вболівальникам за те, що вони прийшли на матч із «Зорею» та підтримали «Рух». Це неймовірно, коли ти граєш перед глядачами, адже це додатково мотивує кожного футболіста. Хочеться, щоб і в наступних домашніх матчах ми мали таку підтримку».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.