Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 17 серпня 2024, 23:44
219
0

NaVi у неймовірному матчі здобули путівку до фіналу IEM Cologne

«Народжені перемагати» обіграли у півфінальній зустрічі MOUZ

| Оновлено 17 серпня 2024, 23:44
219
0
NaVi у неймовірному матчі здобули путівку до фіналу IEM Cologne
HLTV. NaVi

17 серпня на турнірі IEM Cologne відбувся матч між NaVi та MOUZ. Українська організація в неймовірному протистоянні перемогла опонента з рахунком 2:0 за картами.

Першою була карта, яку обирали MOUZ – Inferno. NaVi дуже вдало розпочали гру, забезпечивши собі 8-разову перевагу на початку. Після рахунку 8:1 команда віддала 2 неприємних раунди, проте завершила першу половину з рахунком 9:3. Другу частину карти «народжені перемагати» почали з виграного пістолетного раунду. Здавалося, що все йде до легкої перемоги, але на шляху став відповідний форс від MOUZ, який NaVi програли і, в результаті, з рахунку 10:3 довели карту до овертаймів (12:12). У додатковий час українська команда завершила карту на свою користь з рахунком 16:14.

Другою була вже карта від NaVi – Mirage. На своєму виборі українська організація довгий час не могла знайти свою гру, поступаючись у моменті 2:8, але під кінець половини все ж змогла взяти 2 важливих раунди. Другу половину своєї карти NaVi розпочали з рахунку 4:8 і виграного пістолетного раунду, що дуже допомогло їм у подальшій грі. NaVi змогли здійснити камбек, особливо допоміг виграний раунд за рахунку 7-10, коли «народжені перемагати» змогли переграти суперника, маючи в арсеналі лише пістолети. У підсумку друга карта завершилася з рахунком 13:11.

NaVi вийшли у фінал IEM Cologne, де вже завтра зіграють проти Vitality.

Статистика матчу

Відеоогляд матчу

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.