Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Веслування на байдарках і каное
| Оновлено 15 серпня 2024, 18:20
204
0

Людмила ЛУЗАН: «Не змогла показати свій максимум на ОІ-2024»

Українська спортсменка – про свій виступ в Парижі

| Оновлено 15 серпня 2024, 18:20
204
0
Людмила ЛУЗАН: «Не змогла показати свій максимум на ОІ-2024»
Getty Images/Global Images Ukraine. Людмила Лузан

Українка Людмила Лузан прокоментувала свій виступ на Олімпіаді-2024, де вона завоювала срібло в греблі на байдарці-двійці на дистанції 500 м:

«Дуже багато питань стосовно одиночки 200 м. На цих Олімпійських іграх, я не змогла в особистому виді показати свій максимум. Прошу вибачення, перед всіма вболівальниками і прихильниками нашого виду спорту і не тільки.

Не хочу шукати собі виправдання, але, на жаль, в професійному спорті не без травм… Я трималась до останнього, щоб нікому не показати свою слабкість. Дякую тим, хто мене цінує просто як людину, незважаючи ні на що, переживають та підтримують.

Зігріває душу те, що на дистанції 500 м в двійці з Анастасією Рибачок я змогла віддати всю себе. Все, що в мене було, до останнього міліметру гонки. Цей шалений фініш і неймовірні емоції після! Я дякую напарниці. Ми зробили все можливе!

Дуже цінна та особлива медаль. І я щаслива, що нам вдалось завоювати її. Ті, хто зрадів, що в мене цього разу в одиночці не вийшло, не забувайте, що в моїй карʼєрі вже 3 олімпійські нагороди. І я завжди досягну свого. Спробуйте повторіть, або перевершіть!

Приймаю цей досвід і йду далі. Відчуваю, що це мене зробить ще сильнішою та незламною. Впевнена, що в майбутньому мене чекає, ще багато перемог, як в спорті, так і в звичайному житті».

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.