Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба вільна
| Оновлено 13 серпня 2024, 21:13
1229
2

В Україні спад. Тренер з вільної боротьби пояснив невдачі на Олімпіаді

Федоришин вважає, що українська вільна боротьба на спаді

| Оновлено 13 серпня 2024, 21:13
1229
2
В Україні спад. Тренер з вільної боротьби пояснив невдачі на Олімпіаді
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Хоцянівський

Василь Федоришин, тренер чоловічої збірної України з вільної боротьби, підбив підсумок виступів на Олімпіаді-2024, де українці залишилися без медалей.

Олександр Хоцянівський програв у втішній сутичці, Муразі Мчедлідзе поступився у поєдинку за бронзу, а Василь Михайлов вилетів у 1/8 фіналу.

«Життя циклічне: є підйоми, є падіння. Зараз, на жаль, наш вид спорту, вільна чоловіча боротьба, переживає спад. Після 2012 року не показували хороших результатів на Олімпіаді. Йде зміна поколінь. Є хороші молоді хлопці, і сподіваюся, що вони виростуть для майбутніх наших хороших результатів».

«Після Лондона-2012, де було срібло, у Ріо та Токіо не було нічого. Тож можна сказати, що це наш найкращий результат за останні 12 років», – сказав Федоришин.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
an52
Як це спад? Тут чимало коментаторів написали, що блискучий виступ на Олімпіаді був, райдужні перспективи. Хтось навіть обурився, чому це спорт.юа написав, що Коляденко програла фінал. Так що тренеру треба більше обіцянок на майбутнє давати - у нас таке заходить
valerafan1
З таким тренером результату не буде ніколи. Сам допінгер, що вже викликає недовіру, так і команду відбирав не завжди чесним шляхом. А те що за дві неділі до ігор придумав контрольні сутички і спортсмени виклались не на Олімпіаді, а на базі, то не лізе в здоровий глузд. Це при тому, що за місяць до цього відбувся чемпіонат України. То на які результати ми могли розраховувати?