Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Веслування на байдарках і каное
| Оновлено 07 серпня 2024, 19:46
902
0

Павло АЛТУХОВ: «Я зробив хорошу роботу і можу подякувати собі»

Український спортсмен, який на ОІ 2024 виступав у веслуванні на каное-одиночці, поділився враженнями

| Оновлено 07 серпня 2024, 19:46
902
0
Павло АЛТУХОВ: «Я зробив хорошу роботу і можу подякувати собі»
Національний олімпійський комітет України. Павло Алтухов

Український спортсмен Павло Алтухов, що на Олімпійських іграх 2024 виступав у веслуванні на каное-одиночці на дистанції 1000 метрів, поділився враженнями:

«Так, змагання сьогодні не дозволили мені пройти далі, але я багато працював, щоб бути тут, враховуючи свій не зовсім вдалий початок сезону. Я проробив гарну роботу і можу подякувати собі. Я вважаю, що сьогодні показав те, на що напрацював за останні три місяці. На жаль, це не дозволило мені пройти далі, але ще раз повторю, що перед самим собою моя совість чиста.

Складнощі є завжди, але мені вдалося організувати дуже гарну команду. Я разом з тренером взяв все в свої руки. І ми проробили великий пласт роботи, за що хочу подякувати абсолютно кожному, хто був зі мною в цей час.

Тут організатори подбали про канал, все якісно. Ніби відсутній обводний, але вони класно зробили лінію, яка відбиває хвилю. Тобто, коли їдеш на старт, дуже хитає, а по дистанції вже спокійно. Тут доволі спокійно (принаймні, у мене склалося таке враження), на відміну від Ріо-де-Жанейро-2016. В Токіо також було дуже багато руху. Тут теж є різноманітні активності, хочеш весело провести час — будь ласка, але все це розташовано окремо, не відволікає і не заважає налаштовуватися на змагання і відпочивати.

В Токіо через ковід ми виступали без глядачів, до речі, я тільки зараз це збагнув. А тут повні трибуни, грає музика, і культура вболівання чудова. Я вважаю, що кожний спортсмен, який тут виступає, гідний поваги. Тут люди опинилися не просто так. І те, що публіка це розуміє — чудово. Я теж стараюся насолоджуватися, все ж, окрім того, що це найважливіші змагання чотириріччя, це велике свято для всіх: для вболівальників, для спортсменів, для їхніх рідних. Ти проживаєш найкращі миті свого життя, і їх не так багато».

Павло не зумів пробитися до півфіналу. У своєму чвертьфіналі він фінішував третім, тоді як для виходу в півфінал потрібно було потрапити в топ-2. Другому місцю Алтухов програв 2,17 секунди.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Як Насібов переміг Джафарова і вийшов у фінал Олімпіади-2024
Олімпійські ігри | 07 серпня 2024, 20:45 0
ВІДЕО. Як Насібов переміг Джафарова і вийшов у фінал Олімпіади-2024

Українець проведе фінальний бій проти іранця Саїда Есмаїлі

Олімпіада-2024 (баскетбол): розклад, результати, таблиці, сітки плей-оф
Баскетбол | 07 серпня 2024, 07:51 4
Олімпіада-2024 (баскетбол): розклад, результати, таблиці, сітки плей-оф

Олімпійський турнір із баскетболу відбудеться з 27 липня по 11 серпня

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.