Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 06 серпня 2024, 03:29
691
0

МАГУЧІХ: «Хочу бути дворазовою чи триразовою олімпійською чемпіонкою»

Українська легкоатлетка має амбітні цілі

| Оновлено 06 серпня 2024, 03:29
691
0
МАГУЧІХ: «Хочу бути дворазовою чи триразовою олімпійською чемпіонкою»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ярослава Магучіх

Чемпіонка Олімпійських ігор 2024 зі стрибків у висоту українка Ярослава Магучіх підбила підсумки свого виступу. Легкоатлетка хоче виграти золоту медаль ще кілька разів.

«Це дуже довгоочікувана нагорода, бо багато праці вже зроблено для неї. Лише олімпійського золота мені не вистачало для скарбнички медалей.

Де висітиме медаль? Чесно кажучи, це складне питання. Я думала про якусь шафу, але поки у мене лише медальниця є. Деякі лежать у коробці, але для цієї знайдеться особливе місце.

Як згадала тренерка день фіналу? Згадала, що треба було стрибати 2.04 м і продовжувати змагання. Але я сказала, що золота нагорода є золотою нагородою і ми заспокоїлися від того, бо треба радіти від того, що маємо. Але нам є над чим працювати.

Попереду ще три змагання етапу Діамантової ліги. Є у планах здобути третій трофей у фіналі у Брюсселі, але будемо стрибати. Як ми говорили з Ніколою Оліслагерс, після Олімпійських ігор просто хочеться лежати і нічого не робити. Але ми будемо розважатися, у кайф стрибати. Сподіваюся, що результати будуть гарні.

Де шукати мотивацію далі? Нема стелі! Ми стрибаємо у висоту, кожний сантиметр можна покращувати. Хочеться збирати більше нагород, щоб бути не просто олімпійською чемпіонкою, а дворазовою чи триразовою», – сказала Магучіх.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.