Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Веслувальний слалом
| Оновлено 05 серпня 2024, 22:32
946
0

Вікторія УС: «Стан, як графік кардіограми, сил то більше, то менше»

Українська слаломістка розповіла про свій виступ на ОІ-2024 в каяк-кросі

| Оновлено 05 серпня 2024, 22:32
946
0
Вікторія УС: «Стан, як графік кардіограми, сил то більше, то менше»
Національний олімпійський комітет України. Вікторія Ус

Українська слаломістка Вікторія Ус, що завершила свої виступи на Олімпійських іграх 2024 у веслувальному слаломі, розповіла про свій виступ:

«Три дисципліни і 10 змагальних днів – звісно, це дуже важко. Стан, як графік кардіограми, сил то більше, то менше. Сьогодні сили були, сама гонка вийшла непогана, але в кінці трішки не склалося. Можливо, не вистачило тактики, але кінець траси і втома накопичилась, просто не змогла зреагувати. Можна було боротися за проходження в півфінал. Це така дисципліна непередбачувана, треба і сильним бути, і відчувати воду і ще зважати на суперників.

Травма дуже сильно завадила підготовці. І довелося вибиратися з ями. Ще зо два місяці тому у мене були сумніви, чи я зможу гребти. На каналі взагалі не могла тренуватися, було боляче. І я сама пишаюся собою, що все ж змогла приїхати сюди і показати гідний результат.

Не дуже класно, коли о другій ночі у тебе під вікнами по бруківці їздить візок для прибирання сміття, а ще коли хтось поруч дуже гучно святкує свою перемогу».

В останній з трьох дисциплін – каяк-кросі – спортсменка зупинилася на стадії чвертьфіналу, посівши у своєму заїзді третє місце.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.