Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 04 серпня 2024, 23:53
396
0

Олександр ПОГОРІЛКО: «Не вдалося зберегти форму, що була на початку сезону»

Український бігун – про свій виступ у кваліфікації на 400 метрів

| Оновлено 04 серпня 2024, 23:53
396
0
Олександр ПОГОРІЛКО: «Не вдалося зберегти форму, що була на початку сезону»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Погорілко

Український бігун Олександр Погорілко поділився думками про свій виступ у кваліфікації на 400 метрів на Олімпійських іграх 2024 у Франції.

«Набігав на кінці дистанції? Не знаю. Вже і в мене сили потроху здавали. Бачив, що набігаю, трохи всіх дістаю, але вже і в мене ноги сильно звело. Більше не зміг бігти далі.

Почував себе нормально. Намагався не думати за кваліфікацію. Відпочивав, відновлювався, ходив на розминку. Нічого, на щастя, не боліло, все було добре. У кваліфікації хотілося пробігти краще, але не вдалося зберегти форму, що була на початку сезону. Чому не вдалося зберегти форму? Не знаю. Почував себе добре по сезону і на тренуваннях. Але щось, на жаль, не склалося.

Втішний забіг? Не знаю, наскільки можна підготуватися, бо у кваліфікації віддавав всі сили, а у понеділок бігти. Побачимо, як я відновлюся. А так, це і добре, і погано. Добре — бо буде ще один шанс поборотися за фінал, а погано, бо раніше можна було відібратися за часом, а зараз це прибрали і встановили цю систему. Як я розумію, за часом у мене було мало шансів пройти у півфінал, тому буде шанс поборотися за півфінал. Чотири забіги? Це реально. На чемпіонаті Європи я біг чотири рази, тричі в особистому виді, один раз в естафеті. Нормально. Гадаю, якщо бігти чотири рази зараз, буде важкувато, але якось та й впораюся», – розповів Погорілко.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.