Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Дзюдо
| Оновлено 01 серпня 2024, 21:23
883
2

Литвиненко прокоментувала втрату можливості поборотися за бронзу ОІ-2024

Українка поступилася у втішному поєдинку китаянці Ма Чженчжао

| Оновлено 01 серпня 2024, 21:23
883
2
Литвиненко прокоментувала втрату можливості поборотися за бронзу ОІ-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Єлизавета Литвиненко

Українська дзюдоїстка Єлизавета Литвиненко зазнала поразки у втішному поєдинку від китаянки Ма Чженчжао на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі у ваговій категорії до 78 кілограмів у жінок та не змогла пробитися у бронзовий фінал. Українська спортсменка поділилася емоціями після виступу.

Про поразку у втішному матчі: Втішна сутичка склалася невдало. Отримала три шидо, програла. Чи думала йти ва-банк, коли мала друге шидо? Звісно, думала, але не завжди виходить так, як я хочу.

Про перебір шидо у двобої: Чому програла за третім «шидо»? Можливо, через хвилювання. Це Олімпійські ігри, а не Грендслем чи Гран-прі. Але мені здавалося, що сутичка йде добре, поки я не отримала третє шидо.

Про програш першій у списку дзюдоїстці з Італії Алісі Белланде: Сутичка проти італійки? Виходила, як і на всі останні. У мене не було такого, що це перший номер. Це не головне, що вона перший номер. Перший номер теж може програти комусь, тому це неважливо. Налаштовувалася, щоб виграти, але не вдалося.

Про емоції та позитив від Ігор: Олімпійські ігри? Очікування – це було найлегше з того, що могли зробити. Хотілося поборотися і хотілося поїхати додому з нагородою. Не вдалося. Можливо, на інших Олімпійських іграх щось буде краще.

Що можу винести хорошого з цих Олімпійських ігор? Найважливіше – підготувати себе морально до цих Ігор. Фізично підготовка теж важлива, але моральна тут на рівень вища, ніж інші змагання. Бо це все ж головний старт чотириріччя, воно тисне, мабуть. Нічого, будемо тренуватися.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир Семигайло
Надіюсь на наступну Олімпіаду поїде Юлія Курченко.
analex
Є ще шанс виступити на паралімпіаді