Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Спортивна гімнастика
| Оновлено 01 серпня 2024, 21:23
873
0

КОВТУН: «Я міг краще виступити на коні. В опорному стрибку була помилка»

Український гімнаст зупинився за крок від медалі у фіналі ОІ у багатоборстві

| Оновлено 01 серпня 2024, 21:23
873
0
КОВТУН: «Я міг краще виступити на коні. В опорному стрибку була помилка»
НОК. Ілля Ковтун

Український гімнаст Ілля Ковтун зупинився за крок до медалі у фіналі особистого багатоборства на Олімпіаді-2024. Українець посів 4-те місце, й лише 0,2 бали відділити його від подіуму. Після змагань Ілля поділився емоціями від фіналу:

«Це Олімпійські ігри, це найголовніші змагання, тож емоцій багато і це стрес. Вважаю, що четверте місце – це також хороший результат, але, звісно, можна було краще. Буду старатися в двох інших фіналах – у вільних вправах та на брусах, адже попереду ще є шанси. На брусах буду підіймати складність: з 6.7 в особистому багатоборстві до 7.0, щоб поборотися за місце на подіумі.

Сьогодні я міг краще виступити і на коні. У опорному стрибку була помилка. Поперечину також міг краще зробити. Але вже є кінцевий результат, і ти більше нічого не зміниш.

Суддівство? Вони працюють, як бачать. Але нічого страшного, ми будемо сильніші, будемо боротися на вільних вправах та на брусах. Найважчі місця – це друге та четверте. Сьогодні у мене четверте: зовсім трохи не вистачило до п’єдесталу. Вже після змагань будемо робити всі висновки, що не так зробили.

Відмінностей між публікою на Іграх в Токіо та Парижі? Різниця в атмосфері дуже відрізняється, у Парижі значно приємніше виступати. Коли багато глядачів і дуже шумно в залі – це дає додаткову мотивацію, більш адреналіну, тож можна виступати краще».

Олімпійські ігри 2024. Париж (Франція), 31 липня

Спортивна гімнастика. Індивідуальне багатоборство. Чоловіки

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.