Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Спортивна гімнастика
| Оновлено 27 липня 2024, 22:02
1397
0

Олег ВЕРНЯЄВ: «Ми ще поборемося за медаль, адже настрій повністю бойовий!»

Український гімнаст – про виступ у кваліфікації і про підготовку до головного старту

| Оновлено 27 липня 2024, 22:02
1397
0
Олег ВЕРНЯЄВ: «Ми ще поборемося за медаль, адже настрій повністю бойовий!»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олег Верняєв

Український гімнаст Олег Верняєв поділився своїми думками стосовно виступу у кваліфікації і про підготовку до головного старту на ОІ-2024.

«Я дуже радий, що сьогодні мав честь виступати на цій арені. Було страшно та нервозно, не буду приховувати. Я розумів, що перші два снаряди мені просто необхідно пройти сьогодні. Немає сенсу щось видумувати, адже це не мої фінали. А от на коні та на брусах я хотів викластися та показати результат. Також потрібно було спробувати й кільця, адже далі я хочу підіймати рівень складності.

Сьогодні я не бачив великого сенсу викладатися в деяких моментах на повну, оскільки в мене є проблема з плечима і зайвий раз розривати там все не хотілося. Я задоволений результатом стрибка, наша команда показала хороший результат і хлопці добре стрибнули.

Якщо бути чесним, для капітальної підготовки до такого рівня змагань, я б хотів мати в запасі ще місяців п’ять. Тоді б я постарався вийти на іншу фізичну форму.

Після Європи я спробував усюди підняти складність, але за два місяці підняти 6 снарядів – це, в принципі, неможливо для мене зараз, коли мені вже не 18, а 31 рік. На жаль, я не все встиг, але ми з тренером підлатали мої проблемні місця.

Я розумію, що зараз китайці – найсильніші суперники. Вони космічні, як ми колись були в Ріо. Але хлопці всі молодці і ми ще поборемося за медаль, адже настрій повністю бойовий.

А мені сьогодні треба було пройти свою невпевненість в брусах, адже в багатьох місцях були помилки, і я задоволений, що мені все вдалося», – сказав Верняєв.

Фінал командного багатоборства відбудеться у понеділок, 29 липня.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.