Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футбол
| Оновлено 27 липня 2024, 17:40
2091
9

РОТАНЬ: «Треба забути перший матч. У Марокко майже основна збірна»

Головний тренер України U-23 розповів про підготовку до гри з Марокко U-23

| Оновлено 27 липня 2024, 17:40
2091
9
РОТАНЬ: «Треба забути перший матч. У Марокко майже основна збірна»
УАФ. Руслан Ротань

Головний тренер збірної України U-23 Руслан Ротань розповів про підготовку до протистояння з Марокко U-23 у другому турі футбольного турніру Олімпіади-2024:

«Готуємося у звичайному режимі. Що стосується матчу, який пройшов – маємо його забути. Тим паче, що приводу сильно переживати немає, у нас є нова гра, маємо про неї думати. А те, що сталося – це спорт. Вважаю, що за грою ми виграли матч, якщо брати загалом за всіма показниками. У футболі таке трапляється. Найголовніше – є шанс виправитися, і я вважаю, якщо ми будемо продовжувати у тому ж дусі прагнути до перемоги – ми обов'язково будемо перемагати, і все буде добре. Все направлене на те, щоб виправити ситуацію. Суперник більш, ніж гідний, тому налаштовуємося і готуємося до завтрашнього бою.

Дивилися матч Аргентина – Марокко, дуже хороша гра, матч великої інтенсивності. Навіть попри те, що було спекотно, дві команди викладалися на 100%, дуже багато пресингу з обох боків, боротьби. Треба виділити дуже швидких і технічних футболістів Марокко, які непогано індивідуально грають. Ми це розуміємо, була теорія щодо Марокко. Все від нас залежить.

Марокко? В них склад – це практично національна збірна. Куди дійшла національна збірна на чемпіонаті світу – всі знають, це був півфінал. Гадаю, для наших гравців це супермотивація. Там багато гравців, які виступають у європейських солідних клубах, крім Хакімі – дуже багато. Можу назвати 5 прізвищ, вони на слуху в усіх європейських чемпіонатах. Причому не просто сидять на лавці, а грають та мають провідні ролі у своїх клубах. Дуже хороша команда з хорошими індивідуальними якостями футболістів. Обіграти таку команду – це дасть великий поштовх у психологічному плані. Ми налаштовуємося на те, що буде важко, але після першої гри нам вже нікуди діватися».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
916675410440
Так!  Выходим и забиваем сразу 3 пенальти!
Владислав Рейский
ротаня лучше б забыли как тренера)
Перець
Продовжуємо грати в ротаньбол
George Abuladze
На фото фізрук з моєї школи, тільки свистка в руці не хватає
232121
Фізруки, як ви у ті збірні попадає те???? Чи беруть тренером збірних з районів???? Позорище на позорищі.⚽⚽⚽
Diesel
Поки оце непорозуміння буде тренером у вас не буде футболу як такого
RUX
А чому у Марокко основна збірна, а у нас пародія? Як так вийшло, що інших відпустили з Європейських чемпіонатів, а у нас пазік Ееееее....навіть з клубами "патріотами" в Україні не договорились? 
Iigor6583
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил