Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 21 липня 2024, 18:59
1034
0

У Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро, пропав хлопець

Біля Пішохідного мосту стався обрив троса на атракціоні

| Оновлено 21 липня 2024, 18:59
1034
0
У Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро, пропав хлопець
Нацполіція

21 липня близько 13:45 у Києві обірвалася канатна дорога через Дніпро. Зник 20-річний хлопець. Під час спуску людина, яка перебувала на атракціоні, упала в воду. Біля Пішохідного мосту триває пошуково-рятувальна операція.

Павло Петров, ДСНС: «Біля Пішохідного мосту стався обрив троса на атракціоні канатної дороги. Перехожі, які були свідками події, намагалися витягти трос, бо сподівалися, що там є людина. Але, на жаль, її там не було. Тому зараз на місці події працюють і поліція, і водолазно-рятувальне відділення ДСНС, яке обстежує акваторію річки в місцях, де, за свідченнями, може бути людина».

КМДА: «Місто звертається і вимагатиме від правоохоронців ретельного розслідування як надзвичайної ситуації, так і діяльності компанії, яка експлуатує атракціон, відкритий у 2021 році».

Патрульна поліція Києва попередила про ускладнення руху транспорту через аварію на атракціоні на Набережному шосе через аварію на атракціоні.

Поліція Києва: «За наявною інформацією – на момент трагічного випадку на атракціоні перебував 20-річний хлопець. Його пошуки тривають. За фатом вказаної події слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України».

Фотогалерея

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.