Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Азартні ігри
| Оновлено 19 липня 2024, 19:00
43
0

Як у два кліки поділитись ставкою на FAVBET

Обмін інформацією про ставки — важлива частина культури беттінгу

| Оновлено 19 липня 2024, 19:00
43
0
Як у два кліки поділитись ставкою на FAVBET

Цього червня користувачі додатків FAVBET під Android та iOS отримали можливість швидко ділитись інформацією про ставки з друзями та однодумцями.

Функція «Поділитися ставкою» дозволяє гравцям миттєво сформувати стікер з деталями ставки, який потім можна пошерити в соціальних мережах або месенджерах.

«Раніше нашим клієнтам доводилось робити скріншоти квитка та замальовувати на них свій баланс та айді. Тепер цього робити не треба, адже стікер містить лише дані про ставку без будь-яких персональних даних», — кажуть у FAVBET.

Для того, щоб скористатися функцією «Поділитися ставкою», гравцю необхідно перейти у розділ «Історія ставок» у профілі, обрати ставку та натиснути на кнопку «Поділитися» (іконка зі стрілкою). Більш детально про правила користування — на сторінці favbet.ua/uk/rules/.

Обмін інформацією про ставки — важлива частина культури беттінгу. Гравці регулярно діляться своїми прогнозами та виграшами у тематичних ком’юніті та один з одним. Завдяки новій функції користувачі FAVBET можуть зручно шерити свої лайв ставки лайв ставкиз іншими гравцями всього за два кліки, при цьому не компрометуючи свої особисті дані.

Нагадаємо, що цього літа користувачі сайту та мобільної версії платформи FAVBET також отримали можливість самостійно формувати лінії ставок за допомогою функції «Моя лінія». З «Моєю лінією» гравці самостійно обирають перелік видів спорту, турнірів та категорій ставок, до яких бажають мати швидкий доступ.

FAVBET — одна з найбільших iGaming-платформ та легальний букмекер, що працює за світовими стандартами та розвиває в Україні культуру відповідального ставлення до гри.

З 2023 року компанія є головним меценатом комплексного проєкту з впровадження в Україні комплексної системи запобігання лудоманії та підтримала відкриття «Простору життя» — першого в державі центру соціально-психологічної підтримки для людей з ігровою залежністю.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Визначено потенційних суперників Кривбаса та Динамо у Q3 Ліги Європи
Футбол | 19 липня 2024, 00:45 6
Визначено потенційних суперників Кривбаса та Динамо у Q3 Ліги Європи

Динамо у разі поразки в ЛЧ від Партизана опиниться серед сіяних у Q3 ЛЄ

Букмекери визначили фаворита чоловічого фіналу Вімблдону
Теніс | 14 липня 2024, 12:25 0
Букмекери визначили фаворита чоловічого фіналу Вімблдону

Цього року перевага на боці іспанця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.