Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1119
3

Іменитий Рой Джонс назвав найкращого боксера на даний момент

Американець виділив Іноуе

Іменитий Рой Джонс назвав найкращого боксера на даний момент
Getty Images/Global Images Ukraine. Рой Джонс

Колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах Рой Джонс назвав боксера, який має займати перше місце у рейтингу P4P (найкращий боксер незалежно від вагової категорії). Американець виділив абсолютного чемпіона у другій легкій вазі Наою Іноуе.

«Наоя Іноуе – класний боксер, хоча він і виступає у Японії. Йому зараз не віддають належне, тому що ми нечасто його бачимо. Але він має бути першим номер P4P.

В Іноуе немає належної конкуренції, він не може отримати великий бій. В США його не дуже добре знають, адже у нас немає іменитих боксерів у його вазі. Іноуе – найкращий боксер незалежно від вагової категорії, але у нього не було опозиції, щоб це точно всім довести. Тому я повинен поставити на перше місце Теренса Кроуфорда», – сказав Рой Джонс.

Раніше колишній чемпіон світу Рой Джонс відповів на запитання, чи потрібно Тайсону Ф'юрі йти на нокаут, щоб гарантувати собі перемогу над Олександром Усиком у реванші.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Паскуда мокшанська
Boodya
"Іменитий":
В серпні 2015 зустрічався з путіним в окупованому Севастополі, при цьому за незаконний перетин українського кордону був занесений в базу даних злочинців Центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України «Миротворець»
Boodya
"Іменитий":
12 вересня 2015 року американський боксер Рой Джонс-молодший отримав російське громадянство. Відповідний указ підписав путін. «Задовольнити заяву про прийом в громадянство Джонса-молодшого Роя Левестам, народженого 16 січня 1969 в Сполучених Штатах Америки», — йдеться в тексті указу