Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інше
| Оновлено 14 липня 2024, 10:26
4576
37

Замах на Трампа. Поранення вуха, стрілець знешкоджений, загинув глядач

Під час виступу Трампа в Пенсільванії пролунали звуки пострілів

| Оновлено 14 липня 2024, 10:26
4576
37
Замах на Трампа. Поранення вуха, стрілець знешкоджений, загинув глядач
Twitter

Під час виступу колишнього президента США Дональда Трампа у Пенсільванії пролунали звуки пострілів.

Агенти служби безпеки вивели колишнього президента США Трампа зі сцени після того, як на мітингу в Пенсільванії пролунали гучні звуки.

На кадрах видно, як Трамп нахилився, коли пролунали звуки пострілів. Його швидко оточили агенти служби безпеки та посадили в автомобіль. Трамп підняв кулак, коли його виводили зі сцени.

CNN: «Перед тим, як Трамп упав, пролунав гучний удар. Агенти допомогли йому підвестися, а на його обличчі була кров. Він кричав у відповідь натовпу і підняв кулак. Потім його посадили в автомобіль та евакуювали з місця події.

Стрілець, причетний до інциденту на мітингу Дональда Трампа в Пенсільванії, був нейтралізований. Внаслідок стрілянини на мітингу Трампа в Пенсільванії загинув глядач».

Дональд Трамп повідомив, що під час стрілянини в Пенсільванії отримав поранення вуха:

«У мене вистрілили кулею, яка пробила верхню частину мого правого вуха. Я одразу зрозумів, що щось не так, бо почув свист, постріли і одразу відчув, як куля пробила шкіру.

Дякую правоохоронним органам за їх швидку реакцію на стрілянину. Висловлюю свої співчуття сім'ям застреленого та пораненого. Це неймовірно, що такий акт може мати місце у нашій країні».

Президент США Джо Байден: «Мене поінформували про стрілянину на мітингу Дональда Трампа в Пенсільванії. Я радий чути, що він у безпеці і почувається добре. Я молюся за нього та його родину, а також за всіх, хто був на мітингу, оскільки ми чекаємо на додаткову інформацію.

Ми з Джілл вдячні Секретній службі за те, що вони доправили його до безпечного місця. В Америці нема місцю такому насильству. Ми маємо об'єднатися як одна нація, щоб засудити це».

Президент України Володимир Зеленський: «Я з жахом дізнався про стрілянину в колишнього президента США Дональда Трампа на його мітингу в Пенсільванії. Таке насильство не має жодного виправдання та не має місця ніде у світі. Насильство ніколи не повинно перемагати.

Я з полегшенням дізнався, що Дональд Трамп зараз у безпеці, і бажаю йому якнайшвидшого одужання. Висловлюю співчуття близьким жертви цього нападу, учасниці мітингу. Я бажаю сили всім, хто жахнувся цієї події. Я бажаю, щоб Америка вийшла з цього сильнішим».

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 37
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Palmeiras
Английская мова ещё не стала второй в стране  по факту и потому надо ещё давать перевод на державную.  Интересно,  куда попала пуля после уха.
И респект зрителям.   Никакой паники на трибуне.
Zander
Спец служби в США такі тупі, що про.. ли стрелка на даху... рядом... Ще хтось ведеться нв таку х.. ню? 
Yass
Тайсон і то сильніше Холіфілда покусав
Baltika8
побачивши новину, перша думка була - постанова. потім в пам' яті вспливла "Мертва зона" Стівена Кінга - Грег Стіллсон, та Джонні Сміт, що стріляв в Грега, щоб запобігти його майбутньому президенству та розв'язаній ядерній війні, та подарувати кілька років людству. і хоча новий гітлер сьогодення це пуйло, а не рудий популіст, але здається саме Трамп є тим презом США, що втілить пуйлову страшилку - про те хто здохне, а хто до раю. до одного шизанутого з найбільшим запасом ядерки, додається другий шизанутий з не меншим запасом. вірогідність президенства Дональда, як хтось написав поруч, - 99%, оце правильний висновок, нажаль.
ĴØЌÉŔ
Ну все дед проиграл с вероятностью ,99%
zelc006
Трампукович
grifon.
янику треба ще вчитись і вчитись
GloryUkraine
Дональд Хфедорович Трамп.
contr
Тупий недоумок Трамп як і гундосний пистун  !
mastorent
хорошее кино
contr
А може це постанова !? Хтось пукнув холостими Трамп впав йому підрізали вухо шпилькою і вуаля ! Трамп герой-сміливець !
GloryUkraine
Те, що це була циркова вистава бачили всі, але чи захочуть спецслужби оприлюднити правдиві результати розслідування? 
Америка вже довгий час живе в рожевих окулярах і якщо перше президенство Трампа лише колихнуло світ, то друге призведе до глобальноі світовоі катастрофи. 
_Quantum19_
Живий - і те є добре.🇺🇦🇺🇸💙💙💛💛❤️
_Quantum19_
Постанова, не постанова, постанова, не постанова... Ніхто ніколи в цьому не зізнається. Треба чекати подальшого розвитку подій. Навіщо робити квапливі висновки?
contr
Коротше ссиканув і серанув Дональд ! Буга га га га
sahka1981
"...История со злополучным яйцом (названным пресс-службой Януковича «тупым твердым предметом») была настолько комичной, что после просмотра видеозаписи яичного теракта Ринат долго катался по полу от смеха. Еще бы ему было не смеяться над облажавшимся Премьером, ведь умники в предвыборном штабе «единого кандидата», дабы типа круто подставить оппозицию, действительно собирались инсценировать теракт, вроде того, как на предыдущих выборах бросали гранату в госпожу Витренчиху. Кинуть в Премьера гранату (учебную, конечно) было уже неоригинально, посему решили пальнуть в него холостым патроном и обвинить потом в организации покушения на «провластного кандидата», естественно, его главного конкурента, который кричал на всех углах о том, что его хотела отравить власть, да только он такой геройский парень, что ни ядом, ни КамАЗом его, мол, не возьмешь. Ничего, подумали пиарщики в провластном штабе, наш кандидат тоже не промах — его типа даже снайперская пуля в натуре не берет! А тут откуда ни возьмись прилетело непредусмотренное яйцо и разбилось о дважды закаленного в зоне Премьера. «Слили, суки…» — прощаясь с жизнью, подумал тот, увидев на груди расползавшееся пятно, которое он с перепугу принял за свою «голубую» кровь, и, обмочившись, отключился. Такой вот случился с ним неприятный конфуз.
 
Слушая лепет опозорившегося на весь мир кандидата в Президенты по поводу совершенного против него теракта, Ринат еще тогда понял, что поставил не на ту лошадь, но коней на переправе не меняют, и он по инерции продолжал щедро финансировать его предвыборную кампанию. Упал имидж от прямого попадания куриного яйца — значит, нужно еще больше плакатов с изображением мужественного лика «провластного кандидата», еще лучше освещать во всех средствах массовой информации его достижения на премьерском посту и почаще поливать грязью его оппонентов. Сколько Янукович ни просил денег: то дай ему на заказную книжонку о себе, любимом, как его, безвинного сиротку-малолетку, в детстве оболгали злые дяди и посадили в тюрьму (Ринат, прочитав эти трогательные строки, чуть сам не прослезился, правда, от смеха), то на подкуп избирательных комиссий и сочувствующих ему политических партий миллион-другой отстегни — пожалуйста, Ринат ни в чем ему не отказывал."...
TolsTIyELF
Повезло что он выжил. Если бы Трампа убили  то демократы и республиканцы никогда бы не договорились о новом пакете помощи. А теперь он станет президентом и есть шанс что Джонсон продавит его.
contr
Постанова ! Хотіли б грохнути то грохнули б з 5 Км так зі снайперськоі зброі що голова б розлетілась як гарбуз !
contr
Трампу штани перевірили на предмет какашок !7 Буга га га га
contr
Під маскою очкарика ховалась маша захарова ! Буга га га га га