Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футбол
|
491
0

Данило СІКАН: «Усі хочуть забити перший гол України на Олімпійських Іграх»

Форвард готується до турніру

Данило СІКАН: «Усі хочуть забити перший гол України на Олімпійських Іграх»
УАФ

Форвард «Шахтаря» Данило Сікан у складі збірної України U-23 готується до олімпійського футбольного турніру. Гравець хотів би забити перший гол української команди на Олімпіадах.

«Я розумію, що участь в Олімпійських іграх для України особливо важлива в цей час. Підготовка у збірній дуже відрізняється від підготовки в клубі, адже тут за короткий термін ми повинні максимально швидко зрозуміти тактику й познайомитися один з одним. Ми знаємо, що не всі клуби відпустили гравців, яких хотів бачити тренерський штаб, ми, своєю чергою, маємо підготуватися по максимуму.

Команда складається саме з того, що ми маємо підтримувати один одного. Інакше ніякого результату не буде. Щодо порівняння суперників, то європейські команди більш підготовлені тактично. А от екзотичні — сильніші та витриваліші, і проти них доводиться грати за рахунок фізики.

Ми працюємо в хорошому ритмі, дуже інтенсивні заняття. Щодо першого нашого суперника у спарингах, збірної Єгипту, сьогодні була теорія. Це дуже хороша команда, компактна, підготовлена фізично. Вона більше покладається на індивідуальні якості своїх гравців. Завдання на контрольні матчі — підготуватися до Олімпійських ігор як тактично, так і фізично.

Я думаю, усі гравці мріють забити перший м'яч на перших в історії Олімпійських іграх для України. Я теж хочу стати найкращим бомбардиром олімпійської збірної, але найголовніше — перемога команди», — сказав Сікан.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.