Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
49532
6

«Це буде його останній бій...» Лапін назвав переможця реваншу Усик – Ф'юрі

Директор команди українця очікує дострокової перемоги Усика

«Це буде його останній бій...» Лапін назвав переможця реваншу Усик – Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі

Сергій Лапін, директор команди чемпіона WBA, WBO, IBO та WBC у надважкій вазі Олександра Усика (22-0, 14 КО), прогнозує для ексволодаря пояса WBC Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 KO) розгромну поразку в бою-реванші з українцем.

«У Тайсона буде шанс ще у грудні, але цей бій вже не пройде усі 12 раундів... адже Олександр уже добре його вивчив, просканував і вже знає всі свої козирі. У Ф'юрі нічого не залишилось, на нього чекає останній бій, Усик відправить Тайсона на пенсію», – сказав Лапін.

Раніше Туркі Аль-Шейх повідомив про те, що бій-реванш між абсолютним чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні Олександром Усиком та ексчемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Оцініть матеріал
(287)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
evgeniyyea
Вот бл#т не надо таких настроений шапкозакидательских и Усику это внушать. Он победил в первом поединке, но не с огромным перевесом, и не с тотальным доминированием. Фьюри не рагуль. Если и пойдет на второй бой, то будет готовится с тройным усердием. И Усику может быть гораздо сложнее, чем в первом поединке. Как было с Джошуа. Второй бой был ой каким непростым. Не вкладывайте ему в голову, что раз два и по пиву. За это можно будет поплатиться. 
Verdun
Звісно хотілося б щоб Усик переміг, але чесно кажучи вже не так важливо, тому що він уже абсолют, уже чемпіон, вписав своє ім'я в історію і виграє він в грудні чи ні - цього вже не змінити.
Віталій Гнедько
Уже не абсолютний, бо відмовився від IBF.