Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 липня 2024, 14:37
1076
0

Телевізори Samsung AI TV - так футбол ви ще не дивились

Можна відчути себе поруч із гравцями та розділяти їхні емоції під час гри

| Оновлено 12 липня 2024, 14:37
1076
0
Телевізори Samsung AI TV - так футбол ви ще не дивились

Кожен футбольний фанат може з легкістю назвати мінімум п’ять причин, чому футбол вже багато років поспіль залишається найпопулярнішим видом спорту у світі. Футбол – міжнародна гра, що не має вікових обмежень, нараховує найбільшу кількість турнірів, а у правилах гри легко розібратися усього за кілька хвилин. А емоції, що переповнюють на трибуні стадіону, коли вболіваєш за улюблену команду разом із тисячами таких самих фанів, як і ти, взагалі важко зрозуміти тому, хто їх ніколи не відчував.

На жаль, фізично неможливо потрапити на усі футбольні матчі, до яких би хотілося приєднатися на єдиній фанатській хвилі. Але майже завжди є можливість переглянути трансляцію довгоочікуваної гри на телевізорі. На радість усім завзятим футбольним уболівальникам, нова лінійка телевізорів Samsung AI TV має штучний інтелект нової ери, що вміє аналізувати кожний кадр, дозволяє переглядати ігри у найкращій якості та з об’ємним звуком, що створює ефект присутності для максимального занурення. Вже тільки із технологіями AI масштабування 8K Pro та покращення плавності рухів AI Motion Enhancer Pro можна відчути себе поруч із гравцями та розділяти їхні емоції під час гри.

Які параметри та характеристики повинні бути у телевізора, щоб він дозволив під час перегляду отримати такі ж відчуття, щойі на трибуні стадіону?

Вкрай важлива діагональ екрана. Лінійка телевізорів Samsung Neo QLED 8K представлена діапазоном діагоналей екрана від 65 до 85 дюймів із ультратонким профілем, а зменшені до мінімуму рамки навколо екрану просто розчиняються у просторі та дозволяють максимально зануритися у перегляд.

Чому саме ця лінійка телевізорів Samsung зі штучним інтелектом найкраща для перегляду футбольних трансляцій? Усе доволі просто: це розумний телевізор, що має власну операційну систему Tizen. Вона постійно відслідковує зображення у режимі реального часу та працює над його покращенням. Вам не потрібно нічого налаштовувати, адже телевізор вже оснащений найновітнішими технологіями, що здатні до самоаналізу та оптимізації картинки без стороннього втручання.

Найважливішою для відтворення футбольної реальності є наявність найсучаснішого процесору NQ8 AI Gen3 на базі штучного інтелекту, який здатен подарувати досвід перегляду, який ви ще, напевно, ніколи не мали.

Цей процесор із більшою точністю підвищує роздільну здатність зображення, що дозволяє досягти максимальної деталізації і отримати рівень картинки 8K. Можливо, раніше ви могли бачити, що м’яч, який летить у бік воріт, залишає за собою «шлейф» майже на усе поле. Із телевізором Samsung такого відчуття не буде, адже технологія AI масштабування 8K Pro здатна передавати будь-який контент із неймовірним відчуттям реальності. Ця технологія збільшує картинку, розпізнає об’єкти на екрані, додає до них необхідні пікселі та зменшує час відгуку у мілісекундах – усе це наближає зображення до якості 8K у 33 мільйони пікселів, як у професійного ігрового монітору персонального комп’ютера.

Мабуть, не існує більш динамічної гри, ніж футбол. Щоб ви могли побачити кожен рух гравців, штучний інтелект допомагає згладити відображення рухомих об’єктів. Більше ніякого мерехтіння екрану при швидких рухах із технологією покращення плавності рухів AI Motion Enhancer Pro. А завдяки покращувачу глибини зображення Real Depth Enhancer Pro ви будете бачити об’єкти переднього плану саме так, як їх бачить людське око у реальності. Технологія фокусується на об’єктах переднього плану, збільшує їхні чіткість та контрастність, створюючи справжній 3D ефект занурення у сцену, що відбувається на екрані, тому за умови якісної трансляції ви подекуди будете відчувати себе тринадцятим гравцем вашої команди.

І це ще не усі переваги нової лінійки. Технологія об’ємного звуку Pro (OTS Pro) вміє відстежувати рух об'єкта на екрані й налаштовувати його звучання таким чином, щоб звук супроводжував дію на екрані. Звук стає об’ємним, насиченим та збалансованим. Лише уявіть – перед собою ви чуєте вигуки гравців з поля, позаду вас вирує хор вболівальників, а збоку лунає свисток польового арбітра.

А для максимально реалістичних відчуттів Samsung пропонує ряд саундбарів, що підсилять емоції від перегляду. Зокрема один із таких саунбарів можна отримати у подарунок, скориставшись акційною пропозицією «Комфорт дому, емоції стадіону». Так, до 15 липня 2024 р., придбавши одну з акційних моделей телевізорів Neo QLED, ви отримаєте саундбар Samsung у подарунок. А при купівлі акційної моделі телевізора Neo QLED із діагоналлю 85 чи 98 дюймів – ще додатково портативний проєктор The Freestyle 2-ї генерації! Акція «Комфорт дому, емоції стадіону» діє в Офіційному інтернет-магазині Samsung , а також в магазинах та інтернет-магазинах партнерів.

Тож якщо ви обожнюєте футбол, бажаєте максимально реалістичних вражень та давно мрієте про новий телевізор – Samsung Neo QLED зі штучним інтелектом стане найкращим вибором та дозволить прожити бурю емоцій, сльози радості та захват мільйонів просто у себе вдома.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 16 липня 2024, 01:19 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Євро-2024 U-20. Україна зіграє у раунді на вибування за 17-24 місця
Інші види | 14 липня 2024, 23:03 0
Євро-2024 U-20. Україна зіграє у раунді на вибування за 17-24 місця

Суперниками українців будуть Фарерські Острови, Чехія та Ізраїль.

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.