Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
8359
0

Відомий боксер оцінив шанси Ломаченка в бою проти Девіса

Шейн Мослі розповів, за рахунок чого обидва боксери можуть виграти цей поєдинок

Відомий боксер оцінив шанси Ломаченка в бою проти Девіса
Getty Images/Global Images Ukraine. Джервонта Девіс

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Шейн Мослі (49-10-1, 41 KO) зробив прогноз на потенційний бій між чемпіоном WBA в легкій вазі Джервонтою «Танком» Девісом (30-0, 28 KO) і володарем пояса IBF у цьому дивізіоні Василем Ломаченком (18-3, 12 KO).

«Це буде чудовий бій. Я б хотів подивитися, як Танк впорається з цим викликом.

Ломаченко завдаватиме багато ударів по Девісу, але побоюватиметься попастися на один із його зустрічних ударів. Не секрет, що Танк завжди прагне завдати одного сильного удару, що ставить його в невигідне становище проти такого обережного бійця, як Ломаченко.

Це буде складний бій для Джервонти, і він може стати несподіваним для Ломаченка, тому що він трохи старший. Можливо, час Ломаченка вже минув, і у Девіса є можливість зловити його. Танку потрібно буде наносити досить сильні удари, щоб або неодноразово відправити Ломаченка в нокдаун, або зупинити його, якщо він хоче здобути перемогу. Джервонті буде недостатньо наносити один-два сильних удари за раунд і розраховувати на перемогу рішенням суддів, тому що він не зможе перебоксувати Ломаченка», – сказав Мослі.

Раніше тренер Девіса заявив, що Ломаченко погодився поступитися Джервонті правом на бій із чемпіоном WBC у легкій вазі Шакуром Стівенсоном (22-0, 10 КО).

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.