Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
8933
2

Боєць хевівейту порівняв бій Усик – Ф'юрі з легендарним поєдинком 70-х

Ален Бабич хоче побачити ще два бої між цими боксерами

Боєць хевівейту порівняв бій Усик – Ф'юрі з легендарним поєдинком 70-х
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі

Хорватський надважковаговик Ален Бабич (12-1, 11 KO) розповів, чому хоче побачити не два, а три бої між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) і Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

«Дуже жорсткий бій. Я вважаю, що це був буквально найкращий поєдинок з часів бою Мохаммеда Алі та Джо Фрейзера. Я дійсно ставлю цей поєдинок дуже високо у своєму списку найкращих боїв усіх часів. Я думаю, що цей поєдинок будуть довго пам'ятати.

Давайте подивимося, як складеться реванш, тому що я не бачу сенсу в боях Олександра Усика або Тайсона Ф'юрі з кимось іншим. Я просто не бачу жодного сенсу в тому, щоб вони билися з іншими суперниками. Якщо ви запитаєте мою думку, то їм слід влаштувати трилогію, тому що всі отримали задоволення від цього поєдинку. І я б насолодився ще двома боями», – сказав Бабич в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

Зазначимо, що Ален Бабич був спаринг-партнером Ф'юрі і перед першим боєм вірив у перемогу британця. Перед другим боєм він уже ставить на перемогу українця.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Реванш призначено на грудень.

Бабич розповідав про третій поєдинок між Мохаммедом Алі та Джо Фрейзером, який більш відомий як Трилер у Манілі (1975 рік).

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
LexХХХ
Якщо цигана знов принизять в реванші, навряд чи він захоче третій бій.
Bernard6-9
Мне вот дико не хочется этого, да и Сане задуматься нужно, стоит ли рисковать титулами ради угоды фанам? Однозначно, нет, его сделают смертным и Марчиано второго не станет