Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 03 липня 2024, 23:06
8119
0

S1mple увійшов до топ-5 найкращих трансферів в історії CS

Рейтинг складав колишній гравець «Astralis» – Bubzkji

| Оновлено 03 липня 2024, 23:06
8119
0
S1mple увійшов до топ-5 найкращих трансферів в історії CS
HLTV. Гравець s1mple

Колишній гравець «Astralis» Лукас Bubzkji Андерсен склав топ-5 трансферів за всю історію Counter-Strike.

Перше місце посів перехід Лукаса gla1ve Россандера в «Astralis» (жовтень 2016). До gla1ve легендарний данський кістяк був постійним півфіналістом, але ніколи не залишав події з трофеєм. Підписавши контракт у жовтні 2016 року, Astralis знадобилося всього два місяці, щоб виграти свій перший турнір під керівництвом нового лідера, а наступного місяця вони виграли свій перший з чотирьох Мажорів з gla1ve біля керма.

На другій сходинці розташувалися два трансфери, що відбулися в один момент: Олоф olofmaister Кайб'єр та Фредді KRIMZ Йоханссон у «fnatic» (червень 2014). Коли прийшли молоді зірки olofmeister і KRIMZ, які підготували команду до неймовірного успіху в найближчому майбутньому. Вони посіли друге місце на своєму першому спільному Major, ESL One: Cologne 2014, перш ніж стати першою командою, яка виграла Majors двічі поспіль на ESL One: Katowice 2015 та ESL One: Cologne 2015.

Третє місце забрав за собою трансфер Фінна karrigan Андерсона в «FaZe» (а конкретно його другий прихід – у лютому 2021). Major, Cologne, Katowice, Intel Grand Slam, що завгодно, karrigan виграв все це з моменту повернення в FaZe. Це, безсумнівно, один з найкращих переходів у складі в історії CS, і він просто не міг не опинитися в цьому списку.

Четверте місце посів Матьє ZywOo Ербо до «Vitality» (жовтень 2018). З моменту приєднання ZywOo тричі ставав найкращим гравцем у світі та завоював трофей Major. Що ще важливіше, він також став єдиним претендентом на корону в CS у s1mple.

І п'яте місце забрав перехід Олександра s1mple Костильова в «NAVI» (серпень 2016). «Мажор», «Гранд слем», Кельн і Катовіце — він виграв все, і тепер залишається тільки одне питання: чи зможе він зробити це знову, повернувшись, і потенційно зайняти два місця у списку найвеличніших переходів в історії CS.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.