Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 01 липня 2024, 21:39
717
0

СТЕПАНОВСЬКИЙ: «Я дуже радий, що досвідчені гравці приєдналися до нас»

Головний тренер збірної України з баскетболу розповів про тренувальний збір

| Оновлено 01 липня 2024, 21:39
717
0
СТЕПАНОВСЬКИЙ: «Я дуже радий, що досвідчені гравці приєдналися до нас»
Федерація Баскетболу України. Віталій Степановський

Головний тренер збірної України з баскетболу Віталій Степановський розповів про тренувальний збір

«Зрозуміло, що це не офіційне ігрове вікно, але ми зібрали багато новачків, а також дуже досвідчених гравців, таких як Слава Кравцов, Денис Лукашов, Володимир Конєв, які з великим бажанням прибули до табору національної команди попрацювати та поділитися своїм досвідом з молодими. Ці гравці — це приклад для молоді, тому я дуже радий, що досвідчені гравці погодились приєднатися до табору.

Мета цього збору - омолодити команду на майбутнє, ми маємо розуміти, який резерв у нас є, кого можна запрошувати до команди в офіційних вікнах. З деякими гравцями я незнайомий, лише слідкував за ними. Тому я хочу перевірити цих хлопців, подивитися на те, як вони можуть адаптуватися до навантажень, системи, сприйняття інформації.

Збір проходитиме в Ризі, де ми потренуємось 10 днів, після чого поїдемо на дуже хороший турнір Williams Jones Cup на Тайвань, де зіграємо велику кількість матчів. На цей турнір ми візьмемо здебільшого молодих гравців, більше досвідчених задіювати не будемо. Хоча такі гравці, як Володимир Конєв, Павло Крутоус, Анатолій Шундель поїдуть теж і допоможуть команді. Потім повернемось до Риги, продовжимо тренування, 27 червня зіграємо проти збірної Естонії і на наступний день збір буде завершено. З Естонією також зіграють В’ячеслав Петров, Ілля Сидоров»

З 1 по 10 липня команда тренуватиметься в Ризі, після чого 11 липня вирушить на турнір до Тайваню, де зіграє серію матчів. Після повернення до Латвії, 22 липня, наша команда продовжить тренувальний процес та 27 липня зіграє контрольний матч проти національної збірної Естонії, після якого збір буде завершено.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.