Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
| Оновлено 30 червня 2024, 16:53
14881
0

НХЛ. Стемкос залишає Тампу-Бей, великий обмін Юти, трейд Вашингтона

Великі обміни останніх днів

| Оновлено 30 червня 2024, 16:53
14881
0
НХЛ. Стемкос залишає Тампу-Бей, великий обмін Юти, трейд Вашингтона
Getty Images/Global Images Ukraine. Стівен Стемкос

У понеділок у НХЛ відкривається ринок вільних агентів, а клуби активно готуються підписувати нових гравців та будувати свої команди до старту нового сезону.

– Новачок НХЛ клуб Юта виміняв у Тампи-Бей захисника Міхаїла Сергачова замість захисника Джея Мозера, форварда Конора Гіки та вибори на драфтах. Блискавки, віддавши контракт Сергачова ще на 6 років, звільнили 7,5 мільйонів у платіжній відомості. Крім того, Тампа відправила до Лос-Анджелеса форварда Таннера Жеанно замість виборів на драфтах.

Блискавки звільняють платіжну відомість і намагаються домовитися з капітаном Стівеном Стемкосом про новий контракт. Гравець близький до виходу на ринок вільних агентів. Генменджер клубу повідомив, що 1 липня гравець стане вільним агентом, але є шанс на підписання контракту.

Стемкос всю кар'єру провів у складі Блискавок і є найкращим бомбардиром і рекордсменом команди за кількістю матчів.

– Сент-Луїс обміняв форварда Кевіна Хейєса в Піттсбург на вибори на драфтах. Минулого сезону гравець закинув 13 шайб та набрав 29 очок.

– Баффало викупив 5 років контракту нападника Джеффа Скіннера. Минулого сезону гравець закинув 24 шайби та набрав 46 очок. Таким чином Клинки звільняють місце у платіжній відомості, а Скіннер стає вільним агентом.

– Вашингтон виміняв у Вегаса воротаря Логана Томпсона взамін на драфти у 2025 році. Томпсон провів у складі Лицарів 46 матчів і у 2023 році виграв Кубок Стенлі.

– Флорида сподівається перепідписати форварда Сема Райнхарта. Гравець, який у чемпіонському плей-оф закинув 10 шайб, стає вільним агентом.

НХЛ
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.