Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 червня 2024, 13:21
9593
0

Менеджер Ф'юрі відреагував на рішення Усика відмовитися від титулу IBF

Спенсер Браун запевнив, що Тайсон не особливо переживає з цього приводу

| Оновлено 28 червня 2024, 13:21
9593
0
Менеджер Ф'юрі відреагував на рішення Усика відмовитися від титулу IBF
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі

Спенсер Браун, менеджер ексчемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 KO), відреагував на рішення Олександра Усика (22-0, 14 KO) відмовитися від титулу IBF перед реваншем із його клієнтом.

«Тайсон не особливо переживає з цього приводу. Останні пару тижнів він насолоджується життям. Він проводить прекрасний час із дітьми, і просто хоче залишити бокс у минулому. Чи турбує його пояс? Ні.

Він їздив у різні місця на канікули. Він не їздить у розкішні місця – днями він їздив у Честер. Я бачив його на вихідних у Блекпулі – він проводив день із дітьми. Він не надто екстравагантний хлопець. А що стосується поясу, то він такий, який є. Це боксерський поєдинок.

Ф'юрі стане незаперечним чемпіоном. Ми програємо 0:1, зараз перерва. Буде другий тайм. Ви маєте пам'ятати, що команда Усика – найвеличніша команда у світі. Вони люб'язно погодилися на матч-реванш, і це просто інший бій – для Тайсона це інший бій, і він його виграє.

Пояси – це шкіра і метал, чи не так? Чи прокидаєтеся ви вранці і думаєте: «Я хочу побачити цей бій, але він не за абсолют...». Чи змінює це вашу думку про бажання подивитися його? Прикро, але так буває. Це життя. Воно таке, яке є. Нехай хто-небудь інший зробить крок уперед і стане чемпіоном світу. Тайсона це не хвилює», – сказав Браун.

Раніше в IBF пояснили, як стався перехід титулу від Усика до Дюбуа.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.