Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 червня 2024, 07:27
476
0

ПОНОМАРІВ: «Рух поїде до Словенії. На нас чекають хороші спаринг-партнери»

Головний тренер «Руха» розповів про початок підготовки команди до нового сезону

| Оновлено 26 червня 2024, 07:27
476
0
ПОНОМАРІВ: «Рух поїде до Словенії. На нас чекають хороші спаринг-партнери»
ФК Рух Львів. Віталій Пономарьов

Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов розповів про початок підготовки жовто-чорних до нового сезону:

«Ми зібрались і з хорошим настроєм з першого ж дня приступили до роботи. Всі у команді раді бачити один одного. Хлопці під час відпустки мали індивідуальні завдання і якісно готувались до початку нового сезону.

Результати «Руха» багато в чому залежать від готовності гравців, тож літні збори будуть дуже важливими для команди. Ми поїдемо у Словенію, адже там нас чекають хороші спаринг-партнери. Думаю, це буде цікавий досвід для гравців, і команда якісно підготується до старту УПЛ. Зокрема, в нас будуть набагато складніші суперники, ніж під час зимових зборів.

«Рух» й надалі дотримуватиметься своїх принципів і змінювати свій стиль ми не будемо. Звісно, команда підкорегує деякі моменти, втім «Рух» не відмовлятиметься від того футболу, який ми звикли демонструвати.

Наша філософія – довіра молоді. Під час тренувань ми переглядаємо гравців з Академії та визначимо, хто з команди U-19, або ж молодших вікових категорій поїдуть з нами на другий етап зборів, який пройде у Словенії. Тренерський штаб хоче залучати якомога більше наших вихованців та оцінює їхню готовність. Хто зможе якісно себе проявити – працюватиме з першою командою. Деяких наших гравців викликали в олімпійську збірну України, тож вони не зможуть пройти повноцінний збір з «Рухом». Відтак молодь з академії матиме шанс показати свої найкращі якості.

У клубі дивились за виступами Олега Федора в олімпійській збірній України на турнірі Моріса Ревелло. Він досить добре себе проявив, відзначився результативними діями. Ми постійно спілкуємось з тренерами різних українських збірних, зокрема молодіжної та олімпійської, адже багато наших гравців є кандидатами в збірні України. Клуб задоволений тим, що його футболісти грають на такому високому рівні.

Також зараз проходить чемпіонат Європи. Він показав, що успіху переважно досягають команди, які грають першим номером, діють агресивно, застосовують високий пресинг. Такі збірні здобувають позитивний результат. «Рух» у минулому сезоні намагався грати в такий футбол, і в багатьох матчах нам це вдавалось. Це свідчить про те, що наша команда рухається в правильному напрямку, якщо дивитись на тенденції сучасного футболу».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.