Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 25 червня 2024, 16:52
453
0

ЧС-2024 U20. Швеція переграла Німеччину, нічия Португалії та Македонії

Завершилися два матчі основного етапу юніорського чемпіонату світу серед жінок

| Оновлено 25 червня 2024, 16:52
453
0
ЧС-2024 U20. Швеція переграла Німеччину, нічия Португалії та Македонії
IHF

Завершилися перші два матчі другого ігрового дня основного етапу юніорського чемпіонату світу 2024 року з гандболу серед жінок, який проходить у Північній Македонії.

Збірна Швеції змогла утримати переможний рахунок у матчі проти команди Німеччини. До середини першого тайму скандинавки захопили ініціативу та пішли на перерву з перевагою у чотири м'ячі. У другому таймі шведські гандболістки довели свою перевагу до семи м'ячів, але за десять хвилин до фінальної сирени німкені зробили шість точних кидків поспіль. Емма Михайлович за хвилину до завершення матчу закинула 26 м'яч збірної Швеції, але на останній хвилині збірна Німеччини ледь не зрівняла – Матільда ​​Елерт і Ніке Кюне закинули по м'ячу і на останніх секундах німкені провели ще одну, але безрезультатну атаку – збірна Швеції в результаті виграла з різницею в один м'яч.

Паралельний матч збірних Португалії та Північної Македонії був абсолютно рівним. У першому таймі команди перехоплювали ініціативу, але піти у відрив не виходило – збірна Португалії пішла на перерву із перевагою в один м'яч. У другому таймі господарки майданчика відігралися та утримували лідерство – за дві хвилини до фінальної сирени вони вели у три м'ячі. Але часу, що залишився, португалкам вистачило, щоб зрівняти рахунок. Македонки на останніх секундах були близькими до перемоги, але врятувала воротар Матілде Роша. У результаті фінальна сирена зафіксувала першу на ЮЧС-2024 нічию.

Чемпіонат світу U-20 серед жінок, основний етап

24 червня

Швеція – Німеччина – 26:25

Португалія – Північна Македонія – 28:28

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.