Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 25 червня 2024, 16:52
467
0

ЧС-2024 U-20. Північна Македонія вийшла в основний етап, перемога Франції

Завершилися останні матчі попереднього раунду юніорського чемпіонату світу серед жінок

| Оновлено 25 червня 2024, 16:52
467
0
ЧС-2024 U-20. Північна Македонія вийшла в основний етап, перемога Франції
IHF

Завершилися два останні матчі завершального ігрового дня попереднього раунду юніорського чемпіонату світу 2024 року з гандболу серед жінок, який проходить у Північній Македонії.

Збірна Франції переграла команду Німеччини у рівній зустрічі. На початку матчу ініціатива була на боці німкень, яким розвинути її не вдалося і на перерву лідерами з різницею у три м'ячі пішли вже француженки. Після перерви збірна Німеччини вирівняла гру, але останні десять хвилин француженки відіграли трохи краще. Вже на останніх хвилинах німкені скоротили відставання до мінімуму, але м'яч тримала збірна Франції, яка змогла закинути ще один м'яч і виграти зустріч з різницею +2. Варто виділити двох гандболісток збірної Німеччини – Ніке Кюне та Лотта Рьопке загалом 25 разів кинули по воротах суперниць, але точними були лише 13 кидків.

Збірні Північної Македонії та Анголи визначали власниць останньої путівки до основного етапу. У першому таймі обидві команди грали приблизно на рівних – невелику ініціативу мала господарки майданчика, але африканки їх далеко не відпускали. Особливо намагалася Бернадетт Белу, яка за весь матч закинула у ворота македонок 11 м'ячів із 21 кидка. Після перерви збірна Північної Македонії змогла взяти гру під контроль та довести її до своєї перемоги з різницею у чотири м'ячі. Ця перемога вивела господарок майданчика до основного раунду.

Чемпіонат світу U-20 серед жінок, попередній етап, тур 3

22 червня

Франція – Німеччина – 29:27

Ангола – Північна Македонія – 24:28

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.