Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
9425
0

Джон Ф'юрі розповів, чому відмовився від двох коштовних подарунків сина

Батько Тайсона Ф'юрі вважає, що йому не потрібні речі тільки заради статусу

Джон Ф'юрі розповів, чому відмовився від двох коштовних подарунків сина
Інстаграм Тайсона Ф'юрі

Джон Ф'юрі, батько колишнього чемпіона світу в хевівейті Тайсона Ф'юрі, у своїй книжці «Коли лють бере гору: Життя, Ф'юрі та я» згадує, як Тайсон запропонував побудувати йому новий дім і як несподівано подарував йому автомобіль Rolls Royce.

Від першої пропозиції Джон відмовився з сентиментальних міркувань і повернув розкішний автомобіль у гараж, а ось сама пропозиція стала для нього більш значущою.

«Одного разу Тайсон запитав мене, чи хочу я, щоб він зніс мій будинок, щоб побудувати на його місці красивіший, і я відповів: «Ні, я не можу. У мене так багато спогадів про те, як ти і твої брати росли тут, як сім'я... мама і тато, залишалися тут, що я не можу знести його».

Іншим разом Тайсон купив мені абсолютно новий Rolls-Royce Phantom. Спочатку він заявив, що машина призначена для Періс, і запитав мене, чи не буду я проти того, щоб підвезти її до його будинку. Я відповів: «Навіщо Періс така машина? У неї вже є фургон, і вона може помістити в нього всі візочки і дитячі речі? Тайсон посміхнувся: «Взагалі-то, тату, це для тебе».

Я сказав йому: «Знаєш, навіть якби я був багатою людиною, я б не купив цю машину, тому що вона мені не потрібна. Але та пропозиція, яку ти щойно зробив, коштує для мене більше, ніж сама машина. Мені не потрібно твоє багатство, синку. Просто продовжуй перемагати, будь хорошим батьком і піклуйся про своє здоров'я, не втрачаючи голови, – ось і всі подарунки, які мені потрібні. І якщо коли-небудь мені знадобиться Rolls Royce, мені потрібно буде тільки попросити тебе.

Гараж знаходився в Кнутсфорді, Чешир, і я повернув ключі людині, яка продала Тайсону машину, і попросив покласти гроші назад на рахунок мого сина.

«Уперше бачу, щоб мені повертали таку машину!», – сказав він.

Того, чого мій син досяг на рингу, і того, ким він є сьогодні, мені більш ніж достатньо.

Якщо мені щось не потрібно, то цьому немає місця в моєму домі. Справа не в тому, що Rolls Royce коштував близько півмільйона фунтів, справа в тому, що мені він був не потрібен. У моєму житті дуже мало речей, які не мають мети або застосування», – сказав Джон Ф'юрі.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ващук відреагував на ідею звільнення Реброва з посади тренера збірної
Футбол | 27 червня 2024, 11:34 13
Ващук відреагував на ідею звільнення Реброва з посади тренера збірної

Колишній захисник національної команди вважає, що потрібен виконком

Відомий промоутер зробив прогноз на бій Дюбуа – Джошуа
Бокс | 27 червня 2024, 13:40 0
Відомий промоутер зробив прогноз на бій Дюбуа – Джошуа

Френк Воррен упевнений, що Даніель нокаутує Ентоні

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.