Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 13 червня 2024, 19:37
1849
0

Шалений камбек! NaVi здолали FaZe Clan і вийшли в півфінал супертурніру

Українська організація на трьох картах обіграла данців на BLAST Premier Spring Final 2024

| Оновлено 13 червня 2024, 19:37
1849
0
Шалений камбек! NaVi здолали FaZe Clan і вийшли в півфінал супертурніру
HLTV. NaVi в матчі з FaZe

13 червня українська організація Natus Vincere (NAVI) продовжила свій виступ на турнірі BLAST Premier Spring Final 2024.

У матчі другого туру групового етапу «народжені перемагати» здолали колектив з Данії – FaZe Clan. Зустріч проходила у форматі bo3 (best of 3). NaVi виграли 2:1.

Першою картою у протистоянні був пік NaVi – Dust 2, який завершився легкою перемогою NaVi з рахунком 13:5. Важливо відзначити, що під час матчу данці вели 5:4, але в якийсь момент «народжені перемагати» зібралися і взяли 9 раундів поспіль.

Другою картою був вже вибір FaZe – їхня сигнатурна карта Nuke. Тут особливої боротьби ми не побачили. Карта почалася з впевнених 7:0 на користь данців і завершилася комфортною перемогою 13:9.

Натомість вирішальна карта (десайдер – Mirage) подарувала нам неймовірну розв'язку. FaZe впевнено почали карту, забравши перевагу – 7:0. Проте NaVi змогли переломити хід зустрічі і взяли 5 раундів поспіль у першій половині. За сторону захисту українська організація почала з двох програних поспіль раундів, але зрештою показала, що означає їхнє прізвисько – «народжені перемагати». Підсумок – перемога з рахунком 13:10.

BLAST Premier Spring Final 2024. Лондон. 13 червня

NaVi – FaZe Clan – 2:1 (13:5, 9:13, 13:10)

Цікаво, що раніше NaVi поступилися FaZe на турнірі ESL Pro League Season 19 з рахунком 0:2, а до цього обіграли їх у квітневому фіналі Мажора.

Ця перемога вивела NaVi до півфіналу змагань. Наступний матч українська організація проведе вже у п'ятницю, а їхній суперник визначиться в четвер, 14 червня.

Статистика гравців:



Фото игроков NaVi с матча против FaZe Clan:










Відеоогляд матчу NaVi – Faze Clan (2:1)

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.