Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 13 червня 2024, 12:05
639
0

Промоутер Богачука: «Бій з Ортісом буде неймовірним, якщо зможемо провести»

Поки що дата поєдинку не підтверджена

| Оновлено 13 червня 2024, 12:05
639
0
Промоутер Богачука: «Бій з Ортісом буде неймовірним, якщо зможемо провести»
BRANDON RIVAS / 360 PROMOTIONS. Сергій Богачук і Том Леффлер

Бій між тимчасовим чемпіоном WBC у першій середній вазі Сергієм Богачуком (24-1, 23 KO) і володарем титулу WBA Gold Вірджілом Ортісом (21-0, 21 KO) ще не призначений. Про це повідомив Том Леффлер, голова 360 Boxing Promotions і промоутер Богачука.

«Щоб внести ясність, я дав інтерв'ю про цей бій. Я сказав, що обидва бійці погодилися битися один з одним, але умови не були обумовлені. Вони звернулися до нас, коли стало ясно, що Тім Цзю не зможе виступити (3 серпня). Вони, Golden Boy і TGB (Promotions), зв'язалися з нами, і я сказав, що Сергій прийме бій. Сергій погодився. Наскільки я зрозумів, сторона Golden Boy і сторона Вірджіла Ортіса погодилися на бій. Обидва бійці, обидва бійцівські табори погодилися, але умови не обумовлені. Немає жодних підтверджень того, що бій відбудеться 3 серпня», – сказав Леффлер.

Ортіс мав битися з Тімом Цзю в рамках карду Riyadh Season, який відбудеться 3 серпня на стадіоні BMO в Лос-Анджелесі. Але Цзю за порадою своїх медиків знявся з бою з Ортісом, оскільки розсічення, яке він отримав у бою з Себастьяном Фундорою 30 березня, ще не повністю зажило.

Ортіс востаннє бився 27 квітня, нокаутувавши в першому раунді колишнього претендента на титул чемпіона світу Томаса Дюлорма.

Богачук виграв шість останніх боїв відтоді, як зазнав єдиної поразки у своїй кар'єрі від Брендона Адамса в березні 2021 року.

«Я думаю, що це приголомшливий поєдинок, незалежно від того, на якому шоу він відбудеться. Обидва хлопці здобули всі свої перемоги нокаутом. Так що я не знаю, що може бути краще. Це дійсно приголомшливий поєдинок, якщо ми зможемо його провести», – додав промоутер.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.