Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4268
1

Британський проспект дав пораду Ф'юрі перед реваншем з Усиком

Фрейзер Кларк упевнений, що Тайсону не потрібні великі зміни

Британський проспект дав пораду Ф'юрі перед реваншем з Усиком
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Бронзовий призер Олімпійських ігор і претендент на титул чемпіона Великої Британії Фрейзер Кларк дав пораду Тайсону Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) перед реваншем з Олександром Усиком (22-0, 14 КО).

«Коли Тайсон був ще свіжий, він був на висоті. Коли він контролював бій, він був крутий. Коли я дивився ці три раунди, то думав: «Якщо ми будемо робити це ще два або три раунди, ми виграємо бій». Тайсону не потрібні великі зміни перед реваншем.

Йому потрібно робити те, що він робив трохи більш послідовно. Забудь про показуху і виходь на бій більш серйозним. Але, очевидно, позерство в нього в крові», – сказав Кларк.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Реванш призначено на грудень.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
LexХХХ
Йому б тактику молодшого Кличко - доскональний джеб і робота тільки на дистанції. При зближенні, теж як Володимир - клінч. Але нема у цигана такого надокучливого джебу, та і не навчиться він вже йому. Буде все приблизно як і в першому бою, шансів в цигана обмаль.