Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 03 червня 2024, 00:17
5261
4

Чоловіча збірна України поразкою завершила груповий етап Євроліги

З рахунком 2:3 підопічні Рауля Лосано поступилися волейболістам Бельгії

| Оновлено 03 червня 2024, 00:17
5261
4
Чоловіча збірна України поразкою завершила груповий етап Євроліги
CEV

Сьогодні завершився груповий етап волейбольної Золотої Євроліги серед чоловіків. У заключному матчі національна збірна України, яка два дні тому забезпечила собі вихід до Фіналу чотирьох, у польському місті Тарнув зустрічалася із командою Бельгії. До речі, це було вже друге поспіль протистояння представників цих країн за день. Трохи раніше там же волейболістки України зазнали поразки від збірної Бельгії 1:3 і, таким чином, не змогли пробитися до фінального етапу.

На жаль, чоловічого реваншу не вийшло. Вже у стартовій партії українці поступилися суперникам із рахунком 20:25. Хоча у другому сеті наші волейболісти зіграли значно сильніше, не залишивши суперникам жодних шансів 25:15.

У третій партії гра йшла з перемінним успіхом, причому спочатку підопічні Рауля Лосано більше наздоганяли своїх опонентів, а наприкінці вже самі вийшли вперед і довели справу до перемоги 25:21. Звернімо увагу на те, що два останні очки безпосередньо з подачі приніс команді догравальник Дмитро Янчук. Забігаючи наперед відзначимо, що саме він став найрезультативнішим у нашій збірній, набравши 22 очки.

Четвертий сет теж виявився рівним і тривалий час було важко визначити переможця. Ось так, не поступаючись один одному, суперники разом дісталися рахунку 25:25. А потім два вирішальні очки взяли бельгійці – 25:27.

На тай-брейку було два ключові моменти, коли бельгійські волейболісти відривалися на три очки. І якщо вперше наші гравці зуміли скоротити відставання до мінімуму, то вже після зміни сторін наздогнати опонентів їм не вдалося – 11:15.

Збірна України виступала у такому складі: Сергій Євстратов (набрав 2 очки), Євген Кісілюк (17), Микола Рудницький (6), Віктор Шаповал (15), Дмитро Янчук (22), Юрій Семенюк (8), Олександр Бойко (ліберо) - стартовий. На заміну виходили: Дмитро Долгополов (2), Денис Велецький (5), Данило Уривкін (1).

Золота Євроліга з волейболу. Чоловіки
Тарнув (Польща). 2 червня
Україна – Бельгія

2:3 (20:25, 25:15, 25:21, 25:27, 11:15)

Підсумкове становище команд після групового етапу:

Фінальний етап чоловічої Золотої Євроліги пройде в Хорватії 15 та 16 червня. У ньому зіграють збірні Хорватії, Чехії, України та Естонії.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Останні придбання команд Суперліги перед стартом нового сезону
Волейбол | 25 вересня 2024, 21:02 0
Останні придбання команд Суперліги перед стартом нового сезону

Волейбольні клуби елітного дивізіону України продовжують зміцнювати лави кваліфікованими гравцями

«У мене одне запитання». Шеннон Бріггс оцінив шанси Ф'юрі у 2 бою з Усиком
Бокс | 28 вересня 2024, 08:16 1
«У мене одне запитання». Шеннон Бріггс оцінив шанси Ф'юрі у 2 бою з Усиком

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
На жаль, світло в мене було тільки два перші сети. Але все одно, висновки по груповому етапу можна зробити. Виявилося, що другий склад збірної під керівництвом Лосано на рівних здатен боротися з середняками світового волейболу. Особисто для мене це несподіванка. І дуже сумніваюся, що з цією командою Крастіньш зміг би вийти у Фінал чотирьох. Є відчуття, що останній рік він вже не контролював ситуацію у команді, головним виглядав Плотницький. І на ЧЄ, попри вихід у чвертьфінал, з грою вже була біда. Зрозуміло, що наші зірки-відказники за потенціалом є значно вищими за нинішній склад, але саме за команду Лосано, яка витискає максимум з себе, хочеться вболівати більше, ніж за топів, що останній мінімум рік ніби робили всім послугу, виходячи на майданчик. Це моя особиста думка.
Проти чехів у півфіналі Євроліги шансів небагато, але спробувати можна. А раптом?
himars_2023
Плотницький і компашка думали , що без них ця збірна ні нащо не здатна....Але віра в сої сили та талант тренера зробили свою справу і цей склад збірної пробився у фінал 4-х Золотої ліги. Цікаво ж , було б поспостерігати  за грою збірників-ухилянтів під керівництвом того ж таки Рауля Лосано, але то вже інша історія. По вчорашньому , нічого не значащому, матчі наші зіграли на рослабоні і в своє задоволення , без суттєвої концентрації. Проти чехів буде супер важко , але коли є хоч 1 відсоток шансу , за нього треба боротися!!! А нам за цю команду - вболівати!!!