Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Мотоспорт
| Оновлено 30 травня 2024, 00:44
57
0

Isle of Man TT. Тодд – лідер у двох класах після третього дня кваліфікації

У класі Sidecar кваліфікація була перервана червоним прапором

| Оновлено 30 травня 2024, 00:44
57
0
Isle of Man TT. Тодд – лідер у двох класах після третього дня кваліфікації
Twitter (Isle of Man TT Races)

У середу, 29 травня, відбувся третій день кваліфікації дорожньої гонки Isle of Man TT на британському Острові Мен.

За підсумками третього дня кваліфікацій Дейві Тодд на BMW лідирує у класах Superbike та Superstock. У найпотужнішому класі Тодд впритул наблизився до середньої швидкості на колі 132 милі на годину і майже на секунду випередив Майкла Данлопа на Хонді, який посідає друге місце. Третій – Пітер Хікмен також на BMW, який, однак, не зміг перевершити позначку 131 милю на годину.

У класі Superstock Дейві Тодд став єдиним, хто проїхав коло із середньою швидкістю понад 130 миль на годину. Хікмен тут посідає друге місце після двох днів кваліфікації, але програє Тодду майже шість секунд. На третє місце вийшов Конор Каммінс на Хонді.

Майкл Данлоп на Ямасі лідирує у класі Supersport. Зірковий північноірландець став тут єдиним, хто виїхав із 18 хвилин та 126 миль на годину. Джеймі Ковард на мотоциклі Тріумф посідає друге місце, але відстає від Данлопа на 10.5 секунд, а Дейві Тодд – третій із майже секундним відставанням від Коварда.

У найлегшому класі Supertwins Джеймі Ковард на Кавасакі вийшов у лідери і єдиний проїхав коло швидше, ніж за 19 хвилин і з середньою швидкістю понад 119 миль на годину. Друге місце посідає Пітер Хікмен на Ямасі, а третім іде Майк Браун на Апрілії.

У класі мотоциклів із колясками Sidecar кваліфікація була перервана червоним прапором. Перед цим Райан та Каллум Кроу встановили особистий рекорд швидкості, 118.814 милі на годину, а Бен Берчелл та Кевін Руссо на другому колі змогли прискоритися та показали 118.27 милі на годину після 116.398 на першому. Треті йдуть Пітер Фаундс і Джеван Уолмслі. Вся перша трійка – єдині, хто зміг проїхати коло швидше, ніж за 20 хвилин.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.