Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Художня гімнастика
| Оновлено 30 травня 2024, 01:17
26077
14

Українська гімнастка завершила кар'єру в 21 рік. Вона ненавиділа Польщу

Влада Нікольченко раніше була виключена зі складу збірної України

| Оновлено 30 травня 2024, 01:17
26077
14
Українська гімнастка завершила кар'єру в 21 рік. Вона ненавиділа Польщу
Instagram. Влада Нікольченко

Українська гімнастка Влада Нікольченко повідомила, що вирішила завершити кар'єру.

21-річна спортсменка у соцмережах написала: «Закриваю двері та впевнено лечу вперед, назустріч новому.

Я офіційно завершую свою спортивну кар'єру гімнастки. Цей пост для того, щоб не було пліток, що я завагітніла, або вийшла заміж, а взагалі мене хлопець кинув, та й шейх в Дубай чекає. Ні, ні і ще раз ні.

На жаль, іноді буває багато несправедливості в нашому житті, я з ними стикаюсь по життю, як і всі ми. Але після одної я вирішила, що досить, і це стане крапкою. Жалію я про це? Ні, навіть анітрохи.

А розкажу я вам цю історію вже на днях, прошу бути терплячими, і поки я все підготую – не писати статті, що я вже народила двійню і тому закінчила кар'єру».

Нікольченко має бронзу ЧС-2019, бронзу ЧЄ-2019, дві бронзи Європейських ігор 2019, в її активі – 4 золоті та 1 срібну медаль серії Гран-прі.

У листопаді 2023 року Нікольченко зі скандалом була виключена зі складу збірної України після того, як написала, що ненавидить Польщу і людей, які там живуть. Цей пост викликав велике обурення у польських спортивних чиновників. Потім Влада вибачилася за свої слова, заявивши, що в неї на той момент стався нервовий зрив.

Оцініть матеріал
(93)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rzechpospolita
Історично, поляки, все життя були з нами в таких же стосунках, як і ми з кацапами!  Просто зараз пшеки бояться за свій зад, тому і допомагали нам! В нас взагалі нема нормальних сусідів….
TolsTIyELF
Справжня патріотка, і в неї були підстави так казати, але такі речі казати неможна. Нам треба товаришувати з поляками, і там є наші друзі. Тим більше, поляки далкео не найперші з тих ктого повинен ненавидіти кожен справжній українець.
Людмила Павловська
А вона написала правильно. І як виявилось поляки і справді гімно. Півроку блокували кордон. Ще прийдеться вибачитись перед нею. 
nick07
чуовий приклад о спочатку треба думати, а потім писати в інстаграм
Ніхто їй не винен що своєю дурістю зруйнувала свою кар"єру
ALKOSruLKA
Якщо не можеш попіаритися за рахунок спортивних результатів - починаєш робити бурю в стакані. погана реклама - теж реклама. За шейхів не знаю (гадаю вони пасуться в інших місцях), а от якісь погоничі верблюдів чи торгівці креветками цілком нею зацікавляться!
Антон Корзун
"Патріотка", яка не проживає в Україні. Світлина гарна, дупа і груди випирають. Видно вже в пошуку того хто оплатить їй самостійність у цьому дикому капіталістичному світі.
Диванний Експерт
«Шейх чекає…» 🤣🤣🤣 Там в Дубаях всі шейхи для наших Наташ..😁🤣