Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 травня 2024, 16:18
58932
3

Колишній чемпіон світу назвав свій рахунок у бою Усик – Ф'юрі

Кріс Алгієрі пояснив, чому британцеві потрібно виходити на реванш

| Оновлено 22 травня 2024, 16:18
58932
3
Колишній чемпіон світу назвав свій рахунок у бою Усик – Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі Кріс Алгієрі (25-4, 9 KO) розповів, як оцінив бій Олександра Усика проти Тайсона Ф'юрі, а також детально пояснив, чому британцеві потрібно виходити на реванш.

«Кожен великий супертяж програвав. Якщо Ф'юрі переможе Усика в матчі-реванші – а потім, можливо, битиметься з ним втретє, – це дуже зміцнить його спадщину. Він також здатний виграти реванш, перший бій був дуже близький. Під час перегляду бою в прямому ефірі я віддав сім із 12 раундів Усику і п'ять – Ф'юрі, і, звичайно, записав нокдаун на Усика. Коли я переглядав бій у неділю, у мене виникла спокуса оцінити його з рахунком 6:6.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Незважаючи на це, я щиро вірю, що якби Ф'юрі не отримав важкий удар у восьмому раунді – стоячий нокдаун йому відрахували в дев'ятому – він би переміг. Справа не тільки в тому, як дев'ятий раунд вплинув на рахунок, а й у тому, скільки часу знадобилося Ф'юрі на відновлення. Коли боєць отримує таку травму, він не намагається виграти раунди, як це було раніше, він намагається спочатку відновитися після травми, що він і зробив. Ф'юрі виграв 12-й раунд, показавши неймовірну мужність і відмінно відбоксувавши. Матч-реванш для нього дуже вигідний», – сказав Алгієрі.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Оцініть матеріал
(208)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій
Этот эксперт хренов чепушила...
анатолий иваськевич
Тра-ля-ля, тра-та-та, черговий експерд який поставив не на того бійця. Я можу прямо зараз привести кілька прикладів типу "...якби він не пропустив цей удар...", починаючи з удара Фрейзера, який пропустив Мохамед Алі і удара Рахмана, який пропустив Ленокс Льюйс, і так на цілу сторінку.
vazazh
Ну ще раз отримає пілюлей. Однак він вже мріє про третій раз. Це жопа, а не боесер. Треба вміти програвати, і не надувати жопу.