Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
6848
0

Спаринг-партнер Усика і Ф'юрі звинуватив кут британця в поразці Тайсона

Девід Аллен впевнений, що Циганському королю неправильно підказували під час бою

Спаринг-партнер Усика і Ф'юрі звинуватив кут британця в поразці Тайсона
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі

31-річний британський супертяж Девід Аллен (19-6-2, 16 KO), який проводив спаринги з Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі, розкритикував роботу команди Циганського короля під час бою за абсолютне чемпіонство з Олександром Усиком.

«Занадто багато голосів у кутку Ф'юрі. Думаю, що тактично в середині бою він діяв правильно. Шугар Хілл у кутку – єдиний голос для мене, але він також отримує поради від Джона Ф'юрі. Після нокдауну, в наступному раунді сядь на велосипед і відпочинь, але 11 і 12 раунди ти повинен вирвати.

Вони кажуть йому, що якщо ти виграєш останній раунд, то виграєш бій, але ні, до цього моменту Тайсону потрібен був нокдаун.

Я ніколи не був під таким тиском у кутку, так що я не намагаюся нікого образити, просто мені здалося, що там було занадто багато голосів. У 12-му раунді я подумав: Тайсоне, тобі дійсно потрібно піти і розправитися з цим хлопцем. Я подумав, що якщо він не повалить Усика на канвас, то не виграє цей бій. А коли побачив, як Ф'юрі виходить джебити, зрозумів, що це не той випадок. Потрібно було навалитися на Усика.

З точки зору тактики, приблизно в середині бою все почало йти не так, як хотів Ф'юрі», – сказав Аллен.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.