Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 травня 2024, 15:50
11068
3

Аналітик телеканалу Showtime: «Рефері відверто врятував Ф'юрі»

Ел Бернштейн упевнений, що Марк Нельсон ухвалив неправильне рішення

| Оновлено 19 травня 2024, 15:50
11068
3
Аналітик телеканалу Showtime: «Рефері відверто врятував Ф'юрі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Член Міжнародного залу боксерської слави в категорії ЗМІ Ел Бернштейн, який зараз працює аналітиком телеканалу Showtime, прокоментував суперечливий епізод у бою між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) і Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні.

У дев'ятому раунді Усик понад 20 секунд лупцював Ф'юрі по всьому рингу, довівши суперника до стану гроггі. Тайсон продовжував триматися на ногах, але вже практично не міг захищатися. Американський рефері Марк Нельсон у підсумку дав відмашку на нокдаун, що дуже не сподобалося багатьом уболівальникам, які вважають, що це врятувало Циганського короля від неминучого нокауту після ще кількох ударів.

«При повторному перегляді я змінюю свою думку про Марка Нельсона. Він врятував Ф'юрі, оголосивши нокдаун у той момент. Так, канати врятували Ф'юрі від падіння після удару, так що це був нокдаун. Але те ж саме сталося приблизно п'ятьма секундами раніше, і Нельсон не назвав це нокдауном. Тут же він це зробив, і, чесно кажучи, це виглядає як відверта спроба врятувати Ф'юрі», – написав фахівець.

Марк Нельсон найбільш відомий тим, що судив суперечливу перемогу Джеффа Хорна над Менні Пак'яо у 2017 році. Нельсон мало не зупинив бій і не присудив Пак'яо перемогу нокаутом, проте судді вирішили інакше і присудили Хорну перемогу одноголосним рішенням. Після бою тренер Пак'яо Джастін Форчун назвав рефері «нечесним», адже Нельсон відмовився зупинити бій через те, що Хорн двічі вдарив Менні головою.

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 25 червня 2024, 07:29 18
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав талановитого українського голкіпера
Футбол | 25 червня 2024, 19:10 121
ОФІЦІЙНО. Шахтар підписав талановитого українського голкіпера

Кіріл Фесюн покинув «Колос»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
если посмотреть видео этот гном судья ещё и два раза в ногах Сани путался не давая ему добить Тайсона...судья спас стопудов
inspekcha85
Не припомню чтоб Фьюри  когда либо так таскали по рингу как в 9м раунде этого боя. Даже против деревянного бомбардировщика из США он выглядел получше.На каком-то зарубежном форуме прочитал забавный отзыв:Фьюри в 9м раунде болтало как настоящего англичанина,в субботний вечер выходящего из паба.
Harun Bakircioğlu
Ну так а кому будет интересен реванш, если цыганского недокороля деклассируют? Осенью будет повтор и на нем планируют собрать еще больше бабла.