Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1129
0

Віктор ВИХРИСТ: «Думаю, бій Усика з Ф'юрі триватиме 12 раундів»

Український важковаговик робить ставку на українця

Віктор ВИХРИСТ: «Думаю, бій Усика з Ф'юрі триватиме 12 раундів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

18 травня в Саудівській Аравії відбудеться мега-поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу серед професіоналів в надважкій ваговій категорії між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі.

Відомий український важковаговик Віктор Вихрист ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього протистояння.

– На мій погляд боксер Олександр Усик – феномен. Переконаний, що в рингу він вміє все. А ще Олександр Усик – кремінь. Його не лякає, що суперники можуть його переважати за антропометрією. Він робить своє. Завдяки швидкісному прийняттю рішень в рингу, передбачливості, він нівелює козирі візаві. А ще він фантастично діє на випередження, з допомогою моторних рук та ніг. Не хотів би мати собі такого суперника.

Сьогодні на вулиці шанувальників боксу – велике свято. Адже вони стануть свідками бою, якого чекали десятиріччями. Зійдуться видатні атлети. Схиляюся до того, що буде 12 раундів, а у підсумку вгору злетить рука українського чемпіона.

Колишній чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Ентоні Джошуа поділився думкою про майбутній бій чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика проти володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.