Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 17 травня 2024, 13:01
8903
1

Легендарний Леннокс Льюїс зробив детальний прогноз на бій Ф'юрі – Усик

Колишній боксер пояснив, чому вважає Циганського короля невеликим фаворитом

| Оновлено 17 травня 2024, 13:01
8903
1
Легендарний Леннокс Льюїс зробив детальний прогноз на бій Ф'юрі – Усик
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Леннокс Льюїс поділився очікуваннями перед боєм між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у хевівейті Олександром Усиком (21-0, 14 КО) і володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

«Коли я бачу бій Усика і Тайсона Ф'юрі, я дивлюся на обох, як на різних тварин. Я дивлюся на Тайсона Ф'юрі, як на жирафа, а на Усика – як на кролика. Але тепер, після бою Тайсона Ф'юрі з Френсісом Нганну, я дивлюся на Усика, і кролик перетворився на вовка, він готовий накинутися на мене. Знаючи, що у Тайсона були розсічення на обличчі і що січка може виникнути в результаті їхнього бою, вовк побачить і відчує кров. Знаєте, що відбувається з вовком, коли це трапляється? Він стає більш шаленим. Його паща роззявлена, він готовий вступити в сутичку з Тайсоном Ф'юрі. Я думаю, це буде дійсно хороший бій.

Я вважаю Ф'юрі нестабільним, ви повинні подивитися на його життя. Він то піднімається, то опускається, він як хвиля. Бій з Нганну застав його на самому початку хвилі. Я думаю, що бій з Усиком застане його в середині хвилі, він буде набагато кращим, набагато більш зосередженим, набагато більш готовим до бою.

Ф'юрі вже був у бойовому режимі, але для перемоги в цьому бою йому потрібно не тільки бути більшим бійцем. Його ментальна концентрація має бути на 100 відсотків від тренувального табору до вечора бою – жодних відволікаючих чинників.

Цей бій безумовно 60 на 40 на користь Ф'юрі, але ви не знаєте, який Ф'юрі з'явиться. Однак не варто ставитися до Усика легковажно. Не думайте, що він повністю вибув із боротьби. Усе може трапитися, стилі роблять бої, і саме тому ми з нетерпінням чекаємо цього поєдинку. У кожного суперника є свої переваги.

Я думаю, що переможе той, хто більший, тому що в нього більше навичок, він може робити все, що завгодно. Ф'юрі може боксувати зблизька, на дистанції, у двох стійках, а ще він уміє добре рухатися. Його зріст – 206 см, він великий хлопець. Я вибираю того, хто більший. Це сценарій «хороший великий боксер переможе хорошого маленького». Якби у маленького хлопця були інші габарити, все було б набагато ближче», – сказав Льюїс.

Бій Усика проти Ф'юрі відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Раніше стало відомо, скільки Усик і Ф'юрі зароблять за бій.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Роман Роизин
Усик это кот в не волк.
 И он выйграет